درست کردن خمیر هزارلا با روغن قنادی در منزل سخت به نظرسخت میاد درحالی که درست کردنش خیلی لذت بخشه. با این خمیر میتونید شیرینی زبان، دانمارکی، کروسان، ناپلونی و کلی شیرینی های خوشمزه دیگه درست کنید.


مواد لازم برای تهیه خمیر هزارلا با روغن قنادی

  • آرد قنادی ۲۵۰ گرم (۲ پیمانه)
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • کره برای داخل خمیر ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۱۲۵ گرم (۲/۳ لیوان)
  • روغن قنادی (روغن کره ای ۴۴) یا کره یا کره گیاهی (دویست گرم)

آموزش طرز تهیه خمیر هزارلا با روغن قنادی برای شیرینی ناپلئونی و زبان و دانمارکی

طرز تهیه خمیر هزارلا با روغن قنادی
برای شروع ابتدا آرد، شکر، نمک، یه قاشق غذاخوری کره و آب رو با مخلوط کنید و خمیر که جمع شد توی کیسه بذارید و بذاریدش داخل یخچال.

دویست گرم روغن قنادی یا کره رو از نیم ساعت قبل داخل فریزر بذارید و سپس بیرون بیارید و رنده کنید، سپس داخل کیسه بریزید و با وردنه پهنش کنید و داخل فریزر بذارید تا کامل ببنده.

خمیر رو طوری پهن کنید که کره بینش قرار بگیره و با خمیر کامل کاور کنید و جای بازی نداشته باشه.

در ادامه با وردنه خمیر رو پهن کنید و سپس جمع کنید و توی کیسه بذارید و نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بمونه، این کار رو پنج بار انجام بدین و هر بار در جهت مخالف سری قبل تا بزنید تا خمیر با کیفیتی داشته باشید. کف سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و وقتی که خمیر رو تا می زنید با برس آرد رو از روی خمیر پاک کنید.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه خمیر هزارلا با روغن قنادی

  • اگه خمیر خیلی شل شد کمی آرد و اگه سفد شد کمی آب اضافه کنید، اما نیاز به ورز دادن نداره.
  • تا پایان کار خمیر باید خنک بمونه یعنی اگه احساس کردین داره گرم میشه بزارید یخچال.
  • باید ۴ تا ۵ بار مرحله پهن و تا کردن انجام بشه تا کیفیت خمیر عالی بشه و هر بار که تا میکنید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بذارید داخل یخچال.
  • سایز پهن کردن کره ۱۵ در ۲۰ خوبه و خمیرم به اندازه ای باز کنید که روغن توش جا بشه و خمیر کامل بپوشوندش.
  • بیشتر به حالت ضربه ای خمیر رو‌ باز کنید که پاره نشه.
  • بعد از اخرین تا کردن بذارید فریزر و هر بار خواستید استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا از حالت یخ زدگی در بیاد اما نباید گرم باشه.
  • یه نکته خیلی مهم داره بازم اینجا میگم اینکه تمام مواد حتی وسایلی که استفاده می کنید باید کاملا سرد باشه و از قبل تو یخچال بذارید.
  • از این خمیر میتونید برای انواع غذا ها بعضی نان ها و خیلی از شیرینی ها استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)