کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده یه غذای سنتی و پر طرفداره. اين غذاي خوشمزه رو كله گنجشكي گذاشتن چون كوفته هایی اندازه كله گنجشك داره!
مواد لازم برای تهیه کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده برای 5 تا 6 نفر
- گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم
- پياز ٢ عدد بزرگ
- سير ٣ حبه
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
- زردچوبه و پودر كاري و سماغ به مقدار لازم
- سيب زميني ٥ عدد براي سرخ كردن
- روغن به مقدار لازم
- پياز ١ عدد كوچك
- رب ١ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگي ٣ عدد
- آرد گندم ١ قاشق غذاخوری سر خالي
طرز تهیه کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا پيازها را رنده ي ريز كرده و كمي از ابش را گرفته و به گوشت اضافه ميكنيد.
بعد حسابي ورز ميدهيد سپس ادويه هارا بهش اضافه كنيد و ورز دهيد به مدت ٥ دقيقه اين ورز دادن خيلي مهمه.
بعد داخل يخچال براي نيم ساعت قرار دهيد تا حسابي طعم دار و منسجم شود.
حالا بريم سراغ سس اين غذا اول پياز را ريز خرد كنيد يا رنده كنيد با كمي روغن تفت دهيد سپس سيرهارا اضافه كرده تا خامي سير و بوي سير را حس كنيد و بعد رب بهش بزنيد و تقت دهيد و بعد ارد را بهش اضافه كنيد و در شعله ي كم به مدت ٥ دقيقه تف دهيد و نمك و زردچوبه و فلفل سياه رابهش اضافه كنيد و ٢ لیوان آب جوش بريزيد و اجازه دهيد تا غل بزند.
بعد گوشتي كه اماده کرده بوديد را به اندازه ي يك گردو تو دست گرد كنيد و داخل سسي كه اماده كرده بوديد بريزيد حالا درب ظرف رابزاريد و اجازه دهيد پخته شود تقريبا ٣٥ دقيقه به اندازه ي ٣ قاشق غذاخوری آب در آن باقي بماند كافيه.
بعد سيب زميني هارا به هر شكلي كه دوست داشتيد خلالي كنيد و جداگانه سرخ كنيد و گوجه فرنگي هم سرخ كنيد و كنار اين غذا سرو كنيد منكه خيلي اين غذا رو دوست دارم امیدوارم كه شما هم درست كنيد و لذت ببريد.