موچی یکی از معروف ترین خوراکی های ژاپنه که در بیشتر رستوران های ژاپن آن را به عنوان دسر یا کیک بستنی سرو می کنند. برای طرز تهیه موچی ژاپنی می توانید خمیر اونو به روش زیر آماده کنید.

کیک برنجی ژاپنی یا موچی را می‌تونید با مغزهای مختلفی مثل شکلات، ژله، مربا و میوه‌های تازه تهیه کنید ژاپنی‌ها این خوراکی خوشمزه را به عنوان هدیه به عزیزان خود هدیه می‌دهند.


مواد لازم برای تهیه موچی ژاپنی

  • 1/2 فنجان (60 گرم) آرد برنج
  • 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر
  • 70 میلی لیتر آب
  • 30 میلی لیتر انبه پوره شده
  • 1/3 فنجان (85 میلی لیتر) خامه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • انبه تازه یا منجمد
  • نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی

با این مقدار مواد اولیه حدود 5 تا 6 عدد موچی می توانید درست کنید.


دستور پخت موچی ژاپنی مرحله به مرحله

طرز تهیه موچی ژاپنی به روش اصلی مرحله به مرحله

1. خامه و شکر را با همزن بزنید تا فرم بگیره (میونید از خامه قنادیم استفاده کنبد) انبه خرد شده را داخل آن بریزید. با استفاده از قاشق چای خوری، توپ های کوچک را در یک بشقاب بریزید و بگذارید کمی در فریزر سفت شود (لازم نیست کاملاً یخ زده باشد، فقط برای این است که بعداً راحت تر فیلنگ را در موچی بپیچید).

2. آرد برنج، شکر، آب و پوره انبه را با همزن بزنید تا گلوله ای باقی نماند.

3. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 دقیقه در مایکروویو با حرارت بالا قرار دهید، سپس آن را بردارید و هم بزنید. این روند را دوباره تکرار کنید. برای 1 دقیقه، 30 ثانیه و 30 ثانیه (اگر مایکروویو ندارید، می توانید موچی را حدود 15 دقیقه بخارپز کنید). باید خیلی چسبناک و کشدار باشد.

4. بسیار داغ خواهد بود پس مراقب باشید! بگذارید کمی خنک شود (معمولاً صبر می کنم تا کمی خنک شود.) سپس با نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی بازش کنید و آن را به قطعات یکنواخت تقسیم کنید. فیلینگ خود را بگذاریدو و موچی دور آن ببندید.

5. اجازه دهید فیلینگ در دمای اتاق نرم شود تا بافت خوب شود. و اکنون آماده خوردن است! نوش جان

4/5 - (2 امتیاز)