این نون کاستارد ژاپنی خوشمزه رو با یه رسپی که قدمت صدساله داره درست کردم و نتیجه بی نهایت خوشمزه بود!
مواد لازم برای تهیه نان کاستارد ژاپنی
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- کره آب شده ۳۰ گرم
- شیر ۲۹۰ میلی لیتر
- وانیل دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر نان
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۲۴ گرم
- خمیر مایه ۶ گرم
- آرد ۵۰۰ گرم
- نمک ۳ گرم
- روغن مایع ۳۰ گرم
دستور پخت نان کاستارد ژاپنی اصیل و بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید.
اول از همه کاسترد رو درست می کنیم.
زرده ها رو با شکر خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه،نشاسته ذرت رو اضافه و خوب مخلوط کنید، و بعد شیر سرد و خوب مخلوط کنید.
کره آب شده و وانیل هم اضافه و مخلوط کنید.
بریزید داخل یک قابلمه و بذارید حرارت ملایم و مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه.
بعد داخل ظرف شیشه ای ریخته و اجازه بدین خنک بشه.
بریم خمیر رو درست کنیم.
سفیده ها، شیر، خمیر مایه، شکر رو مخلوط کنید چند دقیقه بذارید بمونه، آرد و نمک رو اضافه و به هم بزنید، ابتدا با قاشق چوبی و بعد با دست، تا خمیر جمع بشه، روغن مایع رو اضافه کنید و با ورز به خورد خمیر بدین.
خمیر که یکدست شد داخل کاسه بذارید روشو بپوشونید و بذارید ده دقیقه استراحت کنه.
سطح کار رو چرب کنید، خمیر رو به شکل دایره پهن کنید و با کاتر به چهارده قسمت تقسیم کنید.
همه قسمت ها رو چونه کنید، روشو بپوشونید و پانزده دقیقه استراحت بدین.
کرم کاسترد هم به چهارده قسمت تقسیم کنید و دونه دونه چونه ها رو پهن کنید و داخلش از کاسترد قرار بدین و اطراف خمیر رو مطابق کلیپ جمع کنید.
خمیرها که آماده شد روشو بپوشونید و نیم ساعت استراحت نهایی بدین.
اینجا به دو روش می تونید عمل کنید.
نون ها رو با فر یا بدون فر درست کنید:
با فر: نونها رو توی سینی فر بذارید با تخم مرغ رومال کنید و بذارید داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع تا هیجده دقیقه و تمام.
بدون فر:
روی گاز شعله پخش کن بذارید ماهیتابه رو بذارید روش،حرارت هم ملایم باشه.
ماهیتابه نچسب باشه، چرب کردن نمی خواد،خمیرهای آماده رو داخلش بذارید،درش رو بذارید و هشت تا ده دقيقه زمان بدید تا یک طرفش طلایی بشه،بعد نون ها رو برگردونید ، در ماهیتابه رو بذارید،پنج دقیقه کافیه. تمام.
نوش جان