ایشلی قیقاناخ تبریز یک دسر سنتی یا صبحانه عالی و خوشمزه ست که بهش خاگینه تبریزی هم میگن. این رسپی فوق العاده تقدیم شما.
مواد لازم برای تهیه ایشلی قیقاناخ تبریز
- تخم مرغ 4 عدد
- ماست سفت 4 قاشق غذاخوری
- آرد سفید قنادی 4 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل کمی
مواد لازم برای تهیه شربت
- 1 فنجان شکر
- 1 فنجان آب
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
- چند قطره آبلیمو
- 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- چند عدد هل
مواد لازم دیگر
- پودر گل محمدی
- پودر قند
- پودر هل
- پودر دارچین
- پودر زنجبیل
- پودر نارگیل
- کنجد
- پودر پسته
- گردوی خرد شده یا پودر شده
- پودر بادام
- چند قاشق گلاب
طرز پخت ایشلی قیقاناخ تبریز سنتی و خوشمزه
ابتدا شربت رو آماده می کنیم. برای تهیه شربت ابتدا شکر و آب رو میزاریم روی حرارت وقتی ب جوش اومد و شکر حل شد گلاب و زعفران و آبلیمو رو اضافه میکنیم.
چند جوش زد از روی حرارت برمی داریم و میزاریم کنار تا سرد بشه.
برای آماده کردن ایشلی قیقاناخ تخم مرغ رو با کمی وانیل با همزن زده ماست رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یک دست بشه.
پودر هل و زعفران رو اضافه و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.
تابه کوچک نچسب رو با یه قاشق روغن چرب میکنیم. یک دوم مایه رو می ریزیم بعد از چهار تا پنج دقیقه که خاگینه خودش رو گرفت مغزیجات رو تقریبا وسط خاگینه می ریزیم.
نصف دیگر مایه رو می ریزیم و با قاشق صاف میکنیم.
بعد از اینکه خودش رو گرفت یک قاشق دیگه روغن می ریزیم داخل تابه برمی گردونیم طرف دیگرش هم سرخ بشه.
وقتی از داغی افتاد (نباید زیاد سرد بشه) شربت سرد شده رو اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه که شربت به خورد خاگینه رفت برش میدیم. بهتره نیم الی یک ساعت بعد سرو بشه.
نکته مهم: شربت باید سرد باشه وگرنه خاگینه خمیری میشه.
پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنین که مطمئنم عاشقش میشین.