دستور پخت حریره بادام با برنج نیم دانه واسه مامانایی که کوچولو دارن و این آموزش خیلی به دردشون میخوره!

برای نوزادانی که شش ماهشون تموم شده و کمکی رو شروع کردن، واسشون می تونید حریره بادوم آماده کنید که گاهی وقتا کنار غذاهای کمکی بهش حریره بادوم سالم و خونگی بدید. گفتم شاید این آموزش به درد شما هم بخوره.

طرز تهیش آسونه فقط کافیه یه قاشق مرباخوری از این پودر رو با آب یا شیر مخلوط کنی روی حرارت ده دقیقه بعد آمادست.

مواد لازم برای تهیه حریره بادام با برنج نیم دانه

  • برنج نیم دانه معطریک پیمانه
  • بادوم درختی یک پیمانه

آموزش حریره بادام با برنج نیم دانه برای نوزاد

طرز تهیه حریره بادام با برنج نیم دانه برای نوزاد

برنج رو هفت هشت ساعت خیس میکنیم چند بار آبشو عوض میکنیم بعد روی دستمال نخی میزاریم تا خشک شه.

بادوم درختی رو داخل آب جوش خیس میکنیم تا راحت پوست قهوه ایش جدا شه روی دستمال نخی میزاریم تا خشک بشه.

حالا برنج و بادوم رو به مدت ده دقیقه با حرارت خیلی کم تفت میدیم و آسیاب میکنیم بعد از الک رد میکنیم پودر حریره ما آماده شد.

یه قاشق مربا خوری یا بیشتر با آب شیر مخلوط میکنید روی حرارت ده دقیقه بمونه تا لعاب بده. غلظتش باید مث فرنی باشه میتونی باز از صافی ردش کنی که رقیق بشه.

قند شکر نبات و نمک تا یکسالگی ممنوعه ولی اگه خواستین میتونید یه کم شیرین کنید با شکر من خودم بدون شکرو ترجیح میدم.

میتونید برای رقیق شدنش بعد از پخت با شیر خشک یا شیر مادر مخلوط کنید.

5/5 - (1 امتیاز)