تو این مطلب با دستور پخت حلوا شیر رولی با نون میکادو مرحله به مرحله آشنا میشید. خیلی خوشمزه و شیک و مجلسیه. امیدوارم درستش کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای شهد حلوا شیر رولی

  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ۲ پیمانه
  • گلاب و زعفران از هرکدام نصف استکان

مواد لازم برای تهیه حلوا رولی

  • آرد ۲ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن مایع سه چهارم پیمانه
  • نان میکادو ۲ عدد

آموزش روش تهیه حلوا شیر رولی با نان میکادو

طرز تهیه حلوا شیر رولی با نان میکادو خوشمزه و مجلسی

برای شروع ابتدا شیر و شکر رو روی حرارت مستقیم قرار می‌دهیم وقتی شکر کاملا حل شد، گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم.

وقتی از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برمی‌داریم.

سپس آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت متوسط تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه، پس از نیم ساعت آرد رو الک میکنیم و میذاریم کنار.

توی همون ماهیتابه روغن و کره رو میذاریم روی حرارت بعد آرد رو بهش اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه دیگه هم میزنیم.

سپس شیره حلوا رو به آرد اضافه میکنیم و تا زمانی که حلوا یک طرف ظرف جمع بشه هم میزنیم.

سپس حلوا رو میذاریم کنار تا کمی خنک بشه. حلوا اگه داغ باشه نون میکادو رو خمیر می‌کنه و اگه سرد باشه به نون میکادو نمی‌چسبه. کمی خنک بشه کافیه.

روی نان میکاد. با اسپری کمی آب یپاشید تا کمی مرطوب بشه. سپس حلوا شیر رو روی نون میکادو بریزید و با پالت یا پشت یک چاقوی بزرگ به طور کامل صاف و یکدست روی همه قسمت های نون پخش کنید.

نون میکادو رو به آرومی و با دقت رول کنید و دورش سلفون یا کیسه فریزر بپیچید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خودش رو بگیره و بعد برش میزنیم. به دلخواه می‌تونید با شکلات آب شده تزئین کنید. نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه حلوا شیر رولی با نان میکادو

  • برای رول کردن حلوا، حلوانه خیلی گرم باشه نه خیلی سرد.
  • اگه گرم باشه نون خمیر میشه و اگه سرد باشه حلوا به نون نمی‌چسبه.
  • نون میکادو رو کمی مرطوب کنید.

5/5 - (2 امتیاز)