یه قیمه نثار اصیل و خوشمزه که عطر هل و گلاب و زعفرون آدم رو گرسنه می‌کنه.

تلفیقی از رنگها. طعمها و رایحه های خوش خلاصه شد در یک غذای اصیل قزوینی.


مواد لازم برای تهیه قیمه نثار قزوینی مجلسی برای ۴ نفر

  • پیاز خام درشت  2 عدد
  • گوشت ترجیحا گوسفندی 300 گرم
  • چوب دارچین 2 تا 3 عدد
  • ادویه شامل نمک . فلفل . دارچین . زردچوبه
  • زعفران کمی
  • پودر گل سرخ کمی
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای‌خوری
  • خلال بادام خیس خورده در گلاب
  • خلال پسته خیس خورده در گلاب
  • زرشک به مقدار نیاز
  • خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده
  • کره

آموزش دستور پخت قیمه نثار قزوینی مجلسی با گوشت قرمز تکه ای گوسفندی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی مجلسی با گوشت قرمز تکه ای گوسفندی

برای شروع ابتدا دوعدد پیاز درشت رو خرد کرده در کمی روغن تفت دهید گوشتایتان را که ترجیحا گوسفندی باشد با حرارت بالا در پیاز تفت دهید.

همراه با ادویه ها و چوب دارچین و رب و آب کم اجازه دهید گوشتتان بپزد.

توجه داشته باشید که مواد قیمه نثار قزوینی بدون آب سرو میشه.

وقتی گوشت پخت به آن زعفرون، پودر گل سرخ بیافزایید و اجازه بدید مزه داربشه.

برنج رو حالت معمولی آبکش کنید.

خلال بادامهایتان را در گلاب خیس بدین.

خلال پسته هایتان را در گلاب خیس بدین.

زرشک هاتان را هرگز در آب خیس ندهید، فقط چند بار در صافی ریخته و بشویید و خشک کنید و در کمی شکر و گلاب و کره تفت دهید.

سپس خلال پرتقال یا نارنجتان را بعد شیرین کردن در کره و کمی شکر تفت دهید.

شکر برای تلخ زدایی احتمالی خلال هاست میتونید. حذف کنید.

هر کدام از خلال ها رو جداگانه در کره تفت دهید

و اما …

طریقه سرو این غذا بدین شکل است که مقداری برنج درظرف سرو کشیده از گوشت تکه ای و خلال ها روی آن قرار میدهیم روی آن را برنج زعفرانی ریخته و درنهایت دوباره گوشت و خلالها ……

ولی میتوان برنج را در ظرف سرو ریخته و خلالها و گوشت و زرشک را به عنوان تزیین روی غذا کشید.

امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید. نوش جان

Rate this post