این غذا با خمیر یوفکا و گوشت چرخ کرده یه غذای خوشمزه و شیک و سبکه که هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یه وعذه غذای سبک میشه سرو کرد.

مواد لازم برای غذا با خمیر یوفکا و گوشت چرخ کرده

  • بادمجون ۳ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • ماست چکیده یا ماست سون (یا هر ماست دیگه‌ای مطابق ذائقه‌تون)
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
  • خمیر یوفکا (یا بورک)
  • جعفری ۱ مشت (به دلخواه)
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • پولبیبر به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا و گوشت چرخ کرده

غذا با خمیر یوفکا و گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا بادمجون‌ رو کبابی میکنیم. (من روی شعله‌پخش‌کن‌ گذاشتم و با حرارت متوسط کبابیش کردم)

تا بادمجونا کبابی بشه، پیاز رو ریز خرد میکنیم و‌ کمی با زردچوبه تفت میدیم و سبک که شد بهش سیر اضافه میکنیم و بعد هم گوشت رو به همراه ادویه نمک، فلفل سیاه و آویشن تفت میدیم.

گوشت که پخت، تو همون تابه، رب رو با کمی روغن تفت میدیم و بعد با مواد مخلوط میکنیم و‌ نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیم‌ و اجازه میدیم خوب جا بیوفته و از حرارت برمیداریم.

بادمجونا که خنک شدن پوستشون رو‌ میگیریم و ساطوری میکنیم و به ماست اضافه میکنیم.

سیر خرد شده (یا له شده) رو به همراه ادویه نمک، فلفل سیاه، پولبیبر و کمی آویشن به ماست اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.

خمیرهای یوفکا رو با سیخ چوبی یا نی (سیخ چوبی بهتره) رول میکنیم.

طرز تهیه غذای ترکیه ای کوزالاک مانتی

روی خمیرهای داخل بسته پارچه بندازین که خشک نشه.

دستور پخت غذای ترکیه کوزالاک مانتی

بهتره از خمیر یوفکای مثلثی استفاده کنین که نیاز به برش زدن نداشته باشه ولی اگه پیدا نکردین، مدل مستطیلی رو از وسط که برش بزنین ۲ تا مثلث‌ بهتون میده که بقیه‌ش رول میشه.

رول‌ها رو با حرارت کم داخل روغن سرخ میکنیم و داخلش هم خوب بپزه.

حالا مدل سرو این پیش‌غذای ترکی به این صورته که رول‌ها رو دور ظرف میچینیم و یه مقدار از ماست رو وسط ظرف میذاریم و لایه بعدی از مواد گوشتی میریزیم. اگه دوس داشتین روش یه مقدار جعفری خرد شده هم بریزین. نوش جان