براتون یه شیرینی کیک فرانسوی آوردم به اسم فینانسیر پسته و شکلات سفید! فینانسیر یک شیرینی کیک فرانسوی است که عموما با پودر بادام درست میشه. اما این بار با ترکیب پودر بادام و پودر پسته درست شده و ایده خوبیه برای امتحان کردن و اگه به پخت شیرینی علاقه دارید پیشنهاد می کنم این شیرینی کیک فرانسوی خوشمزه و متفاوت رو امتحان کنید. مقدار مواد اولیه دقیق هست و دستور پخت چندین مرتبه امتحانش رو پس داده و با خیال راحت می تونید این خوشمزه رو درست کنید.

مواد لازم برای تهیه فینانسیر پسته و شکلات سفید

  • پودر پسته 50 گرم
  • پودر بادام 50 گرم
  • پودر شکر 100 گرم
  • کره 150 گرم
  • آرد 50 گرم
  • سفیده تخم‌مرغ 5 عدد (150 گرم)
  • عسل 15 گرم
  • اسانس بادام تلخ چند قطره

مواد لازم برای تزیین

  • شکلات سفید 50 گرم
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • پسته خرد شده

طرز تهیه برای تهیه فینانسیر پسته و شکلات سفید

طرز تهیه فینانسیر پسته و شکلات سفید

برای شروع ابتدا کره قهوه‌ای را آماده می‌کنیم.

برای این کار کره را روی حرارت ملایم ذوب می‌کنیم و جوش می‌آوریم و کمی بیش از نقطه جوش روی حرارت می‌ماند تا زمانیکه به یک رنگ فندقی روشن برسد. (حواستان باشد که کره نسوزد.)

سپس کره را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

در ادامه پودر پسته، پودر بادام و آرد و پودر شکر الک شده را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را کمی با ویسک هم می‌زنیم تا کف کرده و فومی شود. سعی نداریم که سفیده‌ها را در حد سفید شدن هم بزنیم. سپس سفیده‌ها را به مخلوط پودرها اضافه می‌کیم و مخلوط می‌کنیم تا مخلوط نرمی داشته باشیم.

در ادامه کره قهوه‌ای شده را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را صاف کنید.

در این مرحله عسل و اسانس بادام را اضافه کرده و مخلوط را صاف کنید.

مخلوط را داخل کیسه یا نایلون قیف زدن بریزید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید بماند. مخلوط سرد شده و به آسانی قابل قیف زدن می‌شود.

سپس مخلوط را داخل قالب سیلیکونی بیضی (که ته آن برجسته است)، قیف بزنید.

شیرینی‌ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 230 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه می‌پزیم.

برای تزیین شکلات سفید و روغن را ترکیب کرده به روش بن ماری ذوب کرده داخل قسمتی گودی شیرینی‌ها می‌ریزیم و روی آن را پسته خرد شده تزیین می‌کنیم.