فلافل از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در ایران و کشورهای عربی هست. در ادامه با دستور پخت فلافل با سیب زمینی و سویا و نخود مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه فلافل با سیب زمینی پخته و سویا و نخود

  • نخود 2 پیمانه
  • سویا 1 پیمانه
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 5 حبه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه قاشق چای‌خوری
  • زیره 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فلافل با نخود و سویا و سیب زمینی پخته

طرز تهیه فلافل با سیب زمینی و سویا و نخود

مرحله اول، خیساندن نخود

نخود رو از 12 ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید و 3 تا 4 مرتبه آب نخود رو عوض کنید.


مرحله دوم، پختن سیب زمینی و سویا

سویا رو به مدت نیم ساعت داخل آب خیس کنید و 10 دقیقه با آب بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. سویا رو با دست فشار بدید تا آبی که حذب کرده کامل خارج بشه.

سیب زمینی ها رو شسته و به همراه کمی نمک آب پز کنید و وقتی که پخت و خنک شد پوستش رو بگیرید.


مرحله سوم، چرخ کردن مواد

در این مرحله پیاز رو پوست بگیرید و به همراه نخود، سویا، سیب زمینی و سیر دو بار چرخ کنید یا با غذاساز به طور کامل میکس کنید.


مرحله چهارم، آماده کردن مایه فلافل

مواد چرخ شده ر داخل یک کاسه بزرگ بریزید و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و زیره رو اضافه کنید. تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه جدا بشکونید و هم بزنید و سپس به مواد اضافه کنید.

مواد رو با دست خوب ورز بدید تا مواد کامل مخلوط و یکدست بشه. اگه مواد منسجم نشد می‌تونید یک تخم مرغ دیگه یا نصف استکان آب به مایه فلافل اضافه کنید. سپس روی طرف رو بپوشونید و مایه فلافل رو به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا استراخت کنه.


مرحله پنجم، سرخ کردن فلافل

مایه فلافل رو از یخچال بیرون بیارید و مقداری از مایه فلافل بردارید و داخل قالب بریزید یا با دست گرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید

5/5 - (1 امتیاز)