انچیلادا یه غذای مکزیکی فوق العاده خوشمزه و پرطرفداره که طعم تندی هم داره. انچیلادا رو هم با مرغ و هم با گوشت چرخ کرده می تونید درست کنید که با ذائقه ما ایرانی ها هم خیلی سازگاره. من تو دستور این انچیلادا یکم تغییر دادم و انچیلادا با نون لواش درست کردم. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد. مطمئنم که خوشتون میاد.

مواد لازم برای تهیه انچیلادا با نان لواش

  • گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • سیر دو حبه
  • فلفل دلمه ای نگینی دو عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • نان لواش (یا ترتیلا یا پیتا) به مقدار لازم
  • گشنیز یا جعفری یک مشت (به دلخواه)
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • پنیر چدار و پارمسان به مقدار لازم (به دلخواه)

دستور تهیه انچیلادا با نان لواش بدون فر

طرز تهیه انچیلادا با نان لواش

برای شروع ابتدا پیاز رو به صورت حلالی نازک یا نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه بریزید و با کمی روغن خوب تفت بدید تا پیاز سبک بشه و کمی سرخ بشه.

در ادامه سیر رو که ریز خرد کردید یا رنده کردید رو به پیاز اضافه کنید و با پیاز کمی تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.

سپس فیله مرغ خرد شده یا گوشت چرخ کرده رو به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و آب گوشت کمی جمع بشه.

در ادامه قارچ ورقه ای خرد شده و فلفل دلمه ای های خرد شده رو هم به ترتیب به مواد اضافه کنید و اجازه بدید آب قارچ کشیده بشه. بهتره به قارچ کمی آبلیمو اضافه کنید تا رنگش سیاه نشه.

سپس ادویه ها رو هم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه و بوی ادویه بلند بشه. در این مرحله به دلخواه میتونید رب گوجه فرنگی هم تفت بدید و به مواد اضافه کنید.

برای درست کردن انچیلادا با نان لواش، نان لواش ها رو به اندازه‌ی تابه‌ای که انتخاب کردید برش بزنید.

سپس مقداری از مواد روی نان لواش ریخته و روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و نون رو به آرومی رول کنید و سپس داخل تابه که کمی چرب شده یا سینی فر بذارید و کنار هم بچینید.

در آخر روی انچیلادا ها رو مقداری پنیر پیتزا و به دلخواه مقداری پنیر چدار و پنیر پارمسان بریزید و با پنیر پر کنید. پنیر باید روی انچیلاداها رو بپوشونه.

اگر خواستید انچیلادا رو داخل فر درست کنید، فر رو از یک ربع قبل گرم کنید و با دمای 180 درجه سانتی گراد  به مدت یک ربع بذارید تا آماده بشه.

همچنین به دلخواه میتونید وقتی که رول ها آماده شد، روی رول ها رو پوره گوجه فرنگی که با روغن تفت دادید و آبش کاملا کشیده شده و بهش نمک و فلفل زدید بریزید تا خوب مزه دار بشه و بعد روی رول نان‌ها بمالید و بعد پنیر پیتزا ا روش بریزید. البته من پوره گوجه فرنگی نزدم، به نظرم خوشمزه تر میشه.

نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)