دونات سیب و دارچین رو امتحان کردید؟ این دونات با دونات های معمول فرق داره، اول اینکه مخمر نداره و بعد هم بو و طعم قوی سیب میده، ضمنا میتونید که ادویه های مختلف براش استفاده کنید که به سلیقه خودتون بستگی داره.
مواد لازم برای تهیه دونات سیب و دارچین
- سایدر (Cider) ۲/۵ پیمانه (طرز تهیه سایدر سیب)
- شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
- شکر سفید یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ بزرگ دو عدد
- کره ۸۵ گرم
- آرد ۳/۵ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
- جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری
- پودر دارچین یک دوم قاشق چای خوری
- پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری
- جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
- روغن برای سرخ کردن
برای کاور دونات ها
- شکر یک پیمانه
- پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه دونات سیب و دارچین
برای شروع ابتدا سایدر سیب رو داخل یک تابه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده تا حدودا ۴۵ دقیقه یعنی تا زمانی که حجم سیدر به یک پیمانه برسد. (پس بهتره که زیاد به دما کاری نداشته باشید و طبق پیمانه پیش برید حرارت دادن رو تا زمانی ادامه بدید که حجمش حتما یک پیمانه بشه نه بیشتر و نه کمتر.)
کنار بگذارید تا به دمای محیط برسه.
به ترکیب به دمای محیط رسیده شکر، تخم مرغ و کره ذوب شده خنک شده را اضافه کرده و ویسک کنید تا یکدست شود.
داخل یک کاسه دیگر آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین نمک و ادویه ها را مخلوط کنید.
حالا اون ترکیب سیدر سیب و تخم مرغ و … رو به این ترکیب آرد اضافه کرده و هم بزنید تا یک مایع کاملا غلیظ شبیه مواد کیک غلیظ آماده بشه.
حالا باید روی ظرف رو کاور کنید و اجازه بدید ۲ ساعت و یا یک شب داخل یخچال استراحت کنه.
سپس روی سطح میز رو کاملا آرد پاشی کرده و مواد رو که حالا نسبتا منسجم تر شده روی میز آردپاشی شده بریزید.
روی خمیر هم مقداری آرد ریخته، دست ها رو آغشته به آرد کنید و خمیر رو با فشار دادن از کنارها شکل بدید.
دقت کنید این خمیر نه نیاز به وزر دادن داره و نه انجام خمیرهای دیگه رو داره پس باید به همین شکلی که در ویدیو میبیند عمل کنید.
دائم زیر کار رو آرد بریزید که دونات به میز نچسبه.
سپس خمیر رو به ضخامت ۱ تا ۱/۵ سانتی متر پهن کرده و با کاتر ۷ سانتی یا کوچک تر دونات کاتر بزنید.
سپس با کاردک با احتیاط دونات رو برداشته و داخل روغن شناور که دمای حدودا ۱۷۵ درجه سانتی گراد داره سرخ کنید.
سپس از روغن خارج کرده روی توری بگذارید چند دقیقه ای صبر کنید تا روغن اضافه ریخته شود و در نهایت تا دونات گرم است داخل ترکیب شکر و پودر دارچین بغلتانید. نوش جان