پاف پاف نارگیل یا دونات نارگیل آفریقایی یه دونات آسان و خوشمزه بدون ورز دادن و همزن، بدون تخم مرغ و کره بدون جذب روغن، خیلی راحت و آسون، حتی اگه هیچ تجربه ای در خمیر درست کردن نداشته باشید هم این دونات های خوشمزه رو می تونید درست کنید. این دونات نیجریه ای بیرون ترد و وسط نرمی داره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دونات نارگیلی آفریقایی
- آرد 500 گرم
- آب گرم 1 پیمانه
- خمیر مایه 2 قاشق چایخوری
- شیر نارگیل 1 پیمانه (یا شیر پاستوریزه معمولی)
- شکر نصف پیمانه
- پودر نارگیل نصف پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- جوز هندی رنده شده نصف قاشق چای خوری (قابل حذفه می تونید با دارچین یا وانیل یا ساده درست کنید)
- روغن برای سرخ کردن
- نارگیل یا شکر یا پودر شکر
لطفا از قاشق و پیمانه اندازه گیری استاندارد استفاده کنید.
طرز تهیه دونات نارگیلی آفریقایی
برای شروع ابتدا خمیر مایه و یک قاشق مرباخوری شکر را در آب گرمی که انگشت را نمیسوزنه ریخته مخلوط کنید، بپوشانید و بذارید حدود 5 دقیقه عمل بیاد و پف کنه.
سپس شیر، شکر، نمک و خمیر مایه عمل آماده را مخلوط کنید تا شکر حل بشه.
آرد را در دو مرحله اضافه هم بزنید پودر نارگیل و جوزهندی را بریزید و خیلی خوب مخلوط کنید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم حدود یک تا دو ساعت کنار بذارید تا حجمش دو برابر بشه، خمیر را کمی هم بزنید.
روغن فراوان را روی حرارت متوسط گرم کنید، خمیر چسبنده ست بوسیله دو قاشقی که چرب کرده اید در روغن ریخته و با حرارت متوسط رو به ملایم سرخ کنید. (برای تست داغی روغن ابتدا کمی از خمیر را بریزید بلافاصله باید پف کنه و روی سطح روغن بیاد).
از روغن گرفته روی دستمال آشپزخانه یا توری گذاشته تا روغن اضافی گرفته بشه کمی که از داغی افتاد پودر نارگیل بپاشید.
خمیر شیرینی کمی داره می تونید در مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر یا شکر بغلتانید.
نکات مهم دونات نارگیلی آفریقایی
- در زمان سرخ کردن، حرارت نباید زیاد باشه چون مغزپخت نمیشه، ظرفی که دونات ها رو در آن سرخ می کنید استیل نباشه و کف نازکی نداشته باشه.
- اگه روغن کم باشه دونات ها پهن میشه.
- خمیر رو می تونید در ظرف دردار در یخچال نگهدارید و روز بعد از یخچال بیرون بیارید به دمای محیط برسه و سرخ کنید.
- بهتره دونات ها گرم سرو بشه، پس به اندازه مصرف سرخ کنید بقیه خمیرو در یخچال نگهدارید، روی خمیرو سلفون بکشید و در ظرف سربسته تا دو روز در یخچال میشه نگهداشت.