دسر کیک اسفناج یه دسر جذاب و شیک و خوشمزه که فوق العاده خوش رنگ و لعابه! اصلا طعم اسفناج نداره. اگه خواستید دسر درست کنید پیشنهاد می کنم امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر کیک اسفناج
مواد لازم برای یکیک اسفناج
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر شکر 1 پيمانه
- روغن مایع 1 پيمانه
- آرد 2 پيمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- وانيل: 1/2 قاشق چای خوری
- شیر: 1 پيمانه
- اسفناج: 7 الی 8 ساقه
مواد لازم برای کرم
- شکلات سفید 180 تا 200 گرم
- شیر 1/4 پيمانه
- کره 55 گرم
- زرده ی تخم مرغ 1 عدد
- خامه قنادی 200 گرم
- دانه ی خشخاش 2 الی 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر کیک اسفناج
برای شروع ابتدا اسفناج ها رو شسته و خرد میکنیم، میریزیم داخل مخلوط کن به همراه شیر و روغن پوره میکنیم.
داخل ظرفی تخم ها، شکر و وانيل رو به مدت 5 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کاملا حجيم و کشدار شود.
حالا مواد اسفناجی رو اضافه و با بقيه مواد مخلوط میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کرده به تدریج به مواد اضافه و فولد میکنیم.
داخل قالب مستطيل شکل کاغذ روغنی گذاشته مواد رو میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار میدهیم.
پس از پختن و خنک شدن مطابق فیلم با کاتر دايره قالب میزنیم.
حالا مواد کرم رو درست میکنیم.
داخل یه کاسه شکلات سفيد و کره رو میریزیم و میزاریم روی حرارت غیر مستقیم تا بنماری بشه، وقتی مواد ذوب شدن، زرده ی تخم مرغ رو اضافه و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد کاملآ با هم مخلوط شوند.
سپس از روی حرارت برداشته میزاریم خنک شوند، روی مواد رو با نايلون پوشانده میزاریم تو یخچال تا کاملا سرد شوند، در این فاصله خامه رو باهمزن برقی میزنیم تا فرم بگيره، سپس مواد شکلاتی رو به خامه فرم گرفته اضافه و مخلوط میکنیم در نهايت یکی دو قاشق دانه ی خشخاش به کرم اضافه میکنیم.
ابتدا یه برش کيک رو در بشقاب گذاشته، دورش طلق میزاریم و با چسب فیکس میکنیم.
برای زیبایی بیشتر برش های کیوی رو در اطراف قرار داده و با کرم آماده شده طلق رو پر میکنیم.
سپس دسر رو یه شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم.
روز بعد روی دسر رو با مواد کرم شکوفه میزنیم و اضافه های کيک رو پودر میکنیم و روی دسر میپاشیم. یا با پودر پسته و کیوی تزئین میکنیم.
سپس طلق رو با کمک چاقو به آرامی جدا می کنيم.