امروز يه دمپخت مرغ ریش ریش خوشمزه درست كردم و گفتم با شما روش تهیه‌اش رو بنویسم. واسه وقتايي كه ميخواين يه غذاي سالم و سريع درست كنيد عاليه.

درست کردنش آسون و هزینه زیادی نداره و غذای نسبتا ارزونیه و زمان پختش هم حدود 45 دقیقه تا یک ساعته.


مواد لازم  برای تهیه دمپخت مرغ ریش ریش برای ۴ نفر

  • ۲۰۰ گرم سینه مرغ
  • نمک به مقدار کافی
  • ۱پیمانه آب
  • ۱ پیمانه پوره گوجه
  • ۳ پیمانه برنج
  • ۱ عدد فلفل دلمه رنگی
  • فلفل قرمز به مقدار کافی
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • زردچوبه به مقدار کافی
  • روغن به مقدار کافی

دستور پخت دمپخت مرغ ریش ریش با سیب زمینی و گوجه فرنگی

طرز تهیه دمپخت مرغ ریش ریش شده با سیب زمینی و گوجه خوشمزه و ارزان

برای شروع ابتدا فلفل دلمه‌ای را به سلیقه خود قطعه قطعه کنید.

سپس سینه مرغ بدون استخوان را به قطعاتی هم‌اندازه فلفل دلمه تقسیم کنید.

در ظرف مناسبی برای پخت و دم کشیدن برنج کمی روغن بریزید تا داغ شود.

سپس فلفل‌ها را در روغن تفت دهید تا سبک شود.

مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ سفید شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید.

فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و در صورت تمایل فلفل سیاه اضافه کنید.

مرغ و فلفل که تفت خورد، با کمک یک چنکال تکه‌های مرغ را ریش ریش کنید و برنج خیس خورده را اضافه کنید و کمی با روغن تفت دهید.

پیاز داغ اضافه کنید.

پوره گوجه‌فرنگی اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس یک لیوان آب اضافه کنید و برنج را هم بزنید، اگر نمک نیاز داشت اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا دمی مرغ دم بکشد. و تمام. نوش جان.

نکته: دمپخت مرغ ریش ریش رو با گوشت انواع پرندگان و با آب گوجه فرنگی هم می توان درست کرد.

Rate this post