نان کرمدار کاستارد نرم برای میان وعده و افطار. برای تهیه این نان بهتر است از آرد نان فانتزی استفاده کنید اما چنانچه امکان پذیر نیست، آردهای بسته‌بندی فروشگاهی (معروف به آرد همه کاره) گزینه مناسبی‌ست اما باید مدت بیشتری خمیر را ورز دهید.


مواد لازم برای تهیه نان کاستارد کرمدار

مواد لازم برای خمیر

  • آرد حدود ۳/۴ ۲ پیمانه (۳۵۷ گرم)
  • آب ولرم ۱ پیمانه
  • مایه خمیر ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • کره یا روغن ۳ قاشق سوپخوری
  • شکر یا عسل ۵۰ گرم

مواد لازم برای کاستارد

  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • شکر ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری(۱۵ گرم)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شیر ۱ پیمانه

رومال

  • تخم‌مرغ همزده ۱ عدد
  • کره ذوب شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

دستور پخت نان کرمدار کاستارد نرم

طرز تهیه نان کاستارد

برای تهیه خمیر، آب ولرم، شکر، مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و ده دقیقه استراحت دهید تا روی خمیر کف کند. کره ذوب شده یا روغن مایع ، نمک و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود. روی خمیر را با سلفون یا پارچه تمیز مرطوب بپوشانید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

در این مدت کرم کاستارد را آماده کنید. برای این کار، در قابلمه کوچکی شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید سپس زرده تخم مرغ‌ را مخلوط و شیر سرد را به تدریج اضافه کنید تا مخلوط یکدست شود.

مایه را روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. دقت کنید کرم نباید به هیچ وجه بجوشد چون تخم‌مرغ لخته می‌شود. در آخر وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. روی کرم را با سلفون بپوشانید تا لایه نبندد و اجازه دهید خنک شده و به دمای محیط برسد.

خمیر را مجددا ورز دهید و به دوازده قسمت مساوی تقسیم کنید. هر خمیر را به صورت گلوله‌های کوچک چانه‌‌گیری کنید و زیر دستمال نخی قرار دهید تا خشک نشود.

روی سطح کار آردپاشی شده خمیر را به صورت دایره‌ای به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.

نان کرمدار کاستارد نرم

از چهار طرف خمیر تا نزدیکی مرکز دایره برشهایی مساوی ایجاد کنید. مقداری کاستارد در مرکز دایره قرار دهید و مانند شکل خمیر را به شکل گل ببندید و در سینی فر قرار دهید. روی سینی را با دستمال بپوشانید و اجازه دهید همه نان‌های آماده یکساعت دیگر استراحت کرده و حجم آن‌ها دو برابر شود.

طرز پخت نان کاستارد

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید و روی نانها را با قلمو رومال بمالید و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر داغ بپزید تا طلایی شوند. مادامی که نان‌ها هنوز گرم هستند با قلمو روی آنها کمی کره ذوب شده بمالید.

نان کرم کاستارد

5/5 - (2 امتیاز)