کاپ باقلوا یه شیرینی یا اگه بهتر بگم یه یه باقلوا رژیمی و خوشمزه ست. کاپ باقلوا فوق العاده خوشمزه و شیکه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کاپ باقلوا
مواد لازم پایه:
- آرد جو دوسر 130 گرم (برای تهیه آرد براحتی من جو دو سر پرک را در مخلوط کن آسیاب کردم)
- نمک 1/8 قاشق چایخوری استاندارد
- کره ذوب شده 50گرم یا روغن نارگیل
- شربت افرا 2 قاشق غذاخوری (یا عسل من از شربت شهد مربا استفاده کردم)
مواد لازم لایه میانی:
- پودر فندق 50 گرم یا گردو یا بادام
- بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- دانه کتان قهوه ای 1 قاشق چایخوری+ 1 قاشق سوپخوری گلاب یا آب این دو را در کاسه ای با هم ترکیب کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا نرم شود.
- شربت افرا یا عسل 2 قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده یا روغن نارگیل 1 قاشق غذاخوری
- شیر 1 قاشق چایخوری(یا شیر نارگیل)
مواد لازمه رویه:
- پسته خرد شده 50 گرم
- مربای بهارنارنج 2 قاشق غذاخوری( یا عسل)
- دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
- گلاب 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کاپ باقلوا
ابتدا فر را با دمای 180 برای فرهای گازی و 160 فرهای برقی از 15 دقیقه قبل گرم کنید.
قالب مافین سایز کوچک را با کره چرب کنید و کنار بزارید.
مرحله اول تمام مواد پایه را با هم مخلوط کنید و کنار بزارید مواد آماده شده را تو دست جمع میکنید باید انسجام داشته باشند. اگر انسجام نداشت یکم کره ذوب شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم تمام مواد میانی را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
مرحله سوم تمام مواد رویه را نیز داخل ظرفی جداگانه با هم ترکیب کنید و کنار بزارید.
از مواد پایه به وسیله اسکوپ بستنی سایز متوسط یا دو قاشق غذا خوری داخل کاپ ها بریزید با دست خوب فشردش کنید و دور تا دور کاپ ها رو با انگشتتون فیکس و مرتب کنید که در یک سطح باشند یعنی لبه هاش پستی و بلندی نداشته باشه تا نازک نباشه و ظاهرشون شکیل تر بشه و موقع جدا کردن خرد نشه توجه داشته باشید که مواد پایه رو تا حدی داخل قالبهاتون پر کنید که فضای خالی برای مواد میانی و رویه باقی باشه.
اندازه 1 قاشق چایخوری از مواد میانی داخل کاپ ها پخش کنید و به همین مقدار از مواد رویه هم روی آن بگذارید در فر داغ به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن کامل حدودا 2 تا 3 ساعت بعد به وسیله نوک چاقو کاپ ها رو به آرامی از قالب جدا کنید.
از این کاپ ها میتونید به مدت 3 روز در ظرف های در بسته در دمای محیط و یک هفته در یخچال و 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.