کاپ باقلوا یه شیرینی یا اگه بهتر بگم یه یه باقلوا رژیمی و خوشمزه ست. کاپ باقلوا فوق العاده خوشمزه و شیکه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کاپ باقلوا

مواد لازم پایه:

  • آرد جو دوسر 130 گرم (برای تهیه آرد براحتی من جو دو سر پرک را در مخلوط کن آسیاب کردم)
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری استاندارد
  • کره ذوب شده 50گرم یا روغن نارگیل
  • شربت افرا 2 قاشق غذاخوری (یا عسل من از شربت شهد مربا استفاده کردم)

مواد لازم لایه میانی:

  • پودر فندق 50 گرم یا گردو یا بادام
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری
  • دانه کتان قهوه ای 1 قاشق چایخوری+ 1 قاشق سوپخوری گلاب یا آب این دو را در کاسه ای با هم ترکیب کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا نرم شود.
  • شربت افرا یا عسل 2 قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده یا روغن نارگیل 1 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 قاشق چایخوری(یا شیر نارگیل)

مواد لازمه رویه:

  • پسته خرد شده 50 گرم
  • مربای بهارنارنج 2 قاشق غذاخوری( یا عسل)
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
  • گلاب 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کاپ باقلوا

طرز تهیه کاپ باقلوا
ابتدا فر را با دمای 180 برای فرهای گازی و 160 فرهای برقی از 15 دقیقه قبل گرم کنید.

قالب مافین سایز کوچک را با کره چرب کنید و کنار بزارید.

مرحله اول تمام مواد پایه را با هم مخلوط کنید و کنار بزارید مواد آماده شده را تو دست جمع میکنید باید انسجام داشته باشند. اگر انسجام نداشت یکم کره ذوب شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله دوم تمام مواد میانی را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.

مرحله سوم تمام مواد رویه را نیز داخل ظرفی جداگانه با هم ترکیب کنید و کنار بزارید.

از مواد پایه به وسیله اسکوپ بستنی سایز متوسط یا دو قاشق غذا خوری داخل کاپ ها بریزید با دست خوب فشردش کنید و دور تا دور کاپ ها رو با انگشتتون فیکس و مرتب کنید که در یک سطح باشند یعنی لبه هاش پستی و بلندی نداشته باشه تا نازک نباشه و ظاهرشون شکیل تر بشه و موقع جدا کردن خرد نشه توجه داشته باشید که مواد پایه رو تا حدی داخل قالبهاتون پر کنید که فضای خالی برای مواد میانی و رویه باقی باشه.

اندازه 1 قاشق چایخوری از مواد میانی داخل کاپ ها پخش کنید و به همین مقدار از مواد رویه هم روی آن بگذارید در فر داغ به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن کامل حدودا 2 تا 3 ساعت بعد به وسیله نوک چاقو کاپ ها رو به آرامی از قالب جدا کنید.

از این کاپ ها میتونید به مدت 3 روز در ظرف های در بسته در دمای محیط و یک هفته در یخچال و 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه کاپ کیک باقلوایی با خمیر یوفکا