کوکی زنجبیلی با شیره انگور رو درست کردید؟ یه کوکی زنجفیلی نرم و خوشمزه و مقوی! به خاطر استفاده از زنجبیل و شیره انگور خیلی خوش طعم و مقویه! برای تغذیه بچه ها هم حرف نداره. خلاصه که پیشنهاد می کنم دست به کار بشید چون خیلی خیلی خوشمزست.
مواد لازم برای تهیه کوکی زنجبیلی با شیره انگور
- کره ۴ قاشق غذاخوری (۵۶ گرم)
- شکر ۱/۲ پیمانه (من۱/۴ ریختم)
- شیره انگور ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- آب ۱/۴ پیمانه
- آرد ۳ پیمانه
- پودر دارچین۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی زنجبیلی با شیره انگور
برای شروع ابتدا آرد، پودر دارچین، زنجبیل، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
ابتدا کره نرم را همراه شکر، شیره انگور و وانیل با دور تند همزن بزنیدتا سفید و سبک بشه.
دیواره و کف کاسه را با لیسک یکی دو بار حین همزدن لیسک بکشید.
این کار تو ادامه ی مراحل هم انجام بدید که موادی هم نزده به دیوار و کف ظرف نمونه.
تخم مرغ را اضافه کرده و باز یکی دو دقیقه خوب هم بزنید.
حالا آب را بریزید آب هم دمای محیط مخلوط آرد را تودویا سه مرحله با مواد مخلوط کنید.
خوب که مخلوط شد بریزین تو ظرف در دار و یک ساعت تو یخچال استراحت بدید.
بعد از یخچال خارج کنید و به قسمت های ده یا بیست گرمی تقسیم کنید.
من نیمی از خمیر را ۲۰ گرمی و مابقی را ۱۰ گرمی درست کردم.
خمیر را گرد کنید و بین دست یه کم فشار بدید یا اگر سختتون گردالیا را توسینی بگذارید و با انگشتتون که با آب مرطوب کردید روی خمیرها را یه کم صاف کنید.
کوکی ها را توفر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۳ دقیقه بپزید.
این زمان برای وزن بیست گرمی برای ده گرمی ۷ تا ۸ دقیقه کافی.
کلا یه کوچولو کناره ها دیدید طلایی شده یعنی پخت کافیه.
بعد سینی را از فر خارج کرده اجازه بدید کوکی ها تو سینی کمی خنک بشه بعد جا به جا کنید.
کوکی ها را از فر خارج میکنید شاید حس کنید هنوز نپختس، همونطور که میدونید نیمی از پخت کوکی به وسیله ی گرمای سینی و خارج از فر انجام میشه و وقتی خنک شه کامل خودش را میگیره.
زیاد موندن کوکی ها تو فر مساوی با سفت شدنشون پس به موقع کوکی ها را خارج کنید.
یه پیشنهاد اگر با دمای فرتون آشنا نیستید، همیشه یه دونه کوکی با وزنی که دوست دارید را برای تست با فر خودتون بپزید تا تایم و زمان مناسب پخت کوکی دستتون بیاد.
اینجوری نرمی و سفتی کوکی که باب سلیقتون هست را متوجه میشید. نوش جان