کوکی لبو یه کوکی جذاب با رنگی که فقط از خود لبو هست! یه کوکی لطیف و خوشمزه که اصلا طعم لبو هم نداره بلکه فوق العاده لذیذ میشه و یه گزینه عالی برای یلدا هم می تونه باشه! یه ایده خوشمزه و خوشگل یلدایی!

مواد لازم برای تهیه کوکی لبو

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
  • ماست ۷۰ گرم ( حدود ۲ قاشق غذاخوری)
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
  • آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
  • لبو ۱۲۰ گرم
  • گردو خرد شده به میزان دل خواه

طرز پخت کوکی لبو

طرز تهیه کوکی لبو

برای شروع ابتدا چغندر لبو رو خوب شستم، سر و ته اش رو نگرفتم تا خوش رنگ بشه، با مقداری آب گذاشتم بپزه.

بعد از پخت پوستش رو جدا کردم و با گوشت کوب برقی له و پوره کردم. (می تونید رنده ریز هم کنید.)

تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم. دورگیری کردم و وانیل ریختم، روغن مایع رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم.

ماست و پوره لبو رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و کم کم اضافه کردم. آرد زیادی به کوکی ندید که لطافتش از بین میره. این خمیر کوکی چسبنده است.

به دل خواه می تونبد از گردوی خرد شده، شکلات چیپسی، کشمش هم استفاده کنید. من به گردوی خرد شده کمی آرد زدم (بابت ته نشین نشدن) و به خمیر کوکی اضافه کردم. نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت قرار دادم.

بعد به اندازه ۱ قاشق غذاخوری از خمیر برداشتم، برای این که همه یک اندازه بشه وزن کردم و هر کددم رو ۵۰ گرمی جدا کردم.

یک کم دستم رو هم چرب کردم چون خمیر کوکی کمی چسبنده است، یک کم توی دستم گرد کردم و یک طرفش رو در پودر قند غلتوندم و با فاصله در سینی چیدم.

در ادامه دیدم پودر قند روشون کمی کم هست روش الک کردم. در فر از یک ربع قبل گرم شده، (فر برقی ۱۷۰ درجه سانتی گراد، فر گازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم.

چک کنید دمای فرها فرق داره. فقط زیاد در فر نمونه که هم خشک نشه و هم رنگشون تیره نشه. بدون فر در فر دست ساز یا تابه می تونید درست کنید. برای من ۱۵ عدد کوکی شد.

4/5 - (5 امتیاز)