کوکی بانوفی رو اولین بار که درست کردم فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه. طرز تهیه این کوکی رو کمتر جایی پیدا میشه. یه کوکی خوشمزه و خاص و متفاوت. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوکی بانوفی مغزدار

  • کره قهوه ای 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1 پیمانه
  • شکر سفید 1/2 پیمانه
  • 2 عدد موز رسیده بزرگ، له شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 3 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه شکلات چیپسی
  • کارامل یا تافی برای فیلینگ

طرز تهیه کوکی بانوفی مغزدار

طرز تهیه کوکی بانوفی
فر رو از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.

در یک کاسه، موز رو له کنید. کره قهوه ای، شکر و شکر قهوه ای رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

تخم مرغ و عصاره وانیل رو به مخلوط کره اضافه کرده و مخلوط کنید تا خوب ترکیب بشن.

آرد الک شده، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کنید تا فقط ترکیب بشن.

سپس شکلات چیپسی رو داخل خمیر کوکی بریزید.

خمیر رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار بدید تا قبل از اسکوپ زدن خودش رو بگیره.

یک گلوله از خمیر با اسکوپ زن یا با دست برداشته و یک فرورفتگی در مرکزش ایجاد کنید و با سس تافی یا کارامل پر کنید و ببندید.

سپس روی سینی فر آماده شده بچینید.

کوکی ها رو حداقل 30 دقیقه یا یک شب قبل از پخت، در یخچال استراحت بدید.

شیرینی ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که لبه هاش قهوه ای طلایی بشه بپزید.

وسط کوکی ها باید کمی نرم باشه، فکر نکنید که نپخته. از فر در بیارید خودش اوکی میشه. زیادی تو فر بمونه خشک و مثل سنگ میشه.

شیرینی ها رو از فر خارج کرده و بذارید چند دقیقه روی سینی فر باشن تا از داغی بیفتن و بعد به روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک بشن.

طرز تهیه کره قهوه ای

کره بدون نمک رو در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا کره ذوب بشه.

در حین پخت به هم زدن ادامه بدید تا مواد جامد جدا بشه و کره شروع به طلایی قهوه ای شدن کنه، هم زدن مداوم از سوختنش جلوگیری می کنه.

درست زمانی که شروع به قهوه ای شدن کرد از روی حرارت بردارید زیرا پس از برداشتن به پختن ادامه میده و سپس در ظرفی صاف کنید.
حواستون باشه نسوزه.