ساندویچ کلاب مرغ و پیازچه، تو خونه ما یه ساندویچ همه کاره است و پای ثابت مسیر مسافرت، تو مهمونیا، عصرونه، صبحانه و …. دیگه میتونید حدس بزنید چقدر خوشمزه است!


مواد لازم برای تهیه کلاب مرغ و پیازچه (۱۰ عدد)

  • نان تست ۱۰ عدد
  • سینه مرغ پخته شده ۲ عدد
  • پیازچه خرد شده ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  • خیارشور سرکه ای ٨ عدد
  • ذرت آبپز ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز یا سس ماست ۵ قاشق غذاخوری سرپر
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه از هرکدوم ۱ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کلاب مرغ و پیازچه با سس مایونز

طرز تهیه کلاب مرغ و پیازچه با سس مایونز ساندویچ سرد و خوشمزه
دو تا سینه مرغ کوچیک یا یدونه سینه مرغ بزرگ رو با دو لیوان آب، یدونه پیاز ‌متوسط، دو حبه سیر، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین روی حرارت بزارید تا آبپز بشه.

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده رو که میتونید با چاقو یا غذاساز هم درشت خرد کنید با پیازچه و جعفری خرد شده که بهتره زیاد ریزه نشن و خیارشور نگینی شده که بهتره از خیارشور سرکه ای استفاده کنید و ذرت آبپز و گردو خرد شده رو باهم مخلوط کنید.

آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه رپ با سس مایونز مخلوط کنید و به مواد میانی کلاب اضافه کنید اگر از خیارشور نمکی استفاده کردید نمک رو از سس حذف کنید.

دو تا نون تست رو روی هم بزارید و قسمت قهوه ای رنگ نون با چاقو جدا کنید و از قطر نون، نون رو به ۲ قسمت تقسیم کنید ۱ یا ۲ قاشق از مواد میانی روی نون اول بزارید و نون دوم روش بزارید و یکم فشار بدید موادی که از نون بیرون اومده رو با قاشق تمیز کنید تا اطرافش صاف و یکدست باشه.

برای تزئین کلاب ها میتونید قسمتایی که از نون جدا کردید رو با غذاساز پودر کنید و اطرافشونو سس مایونز بزنید و بعد هم داخل اون پودر بزنید روشم گوجه گیلاسی یا زیتون بزارید.