ساندویچ کلاب مرغ و پیازچه، تو خونه ما یه ساندویچ همه کاره است و پای ثابت مسیر مسافرت، تو مهمونیا، عصرونه، صبحانه و …. دیگه میتونید حدس بزنید چقدر خوشمزه است!
مواد لازم برای تهیه کلاب مرغ و پیازچه (۱۰ عدد)
- نان تست ۱۰ عدد
- سینه مرغ پخته شده ۲ عدد
- پیازچه خرد شده ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
- خیارشور سرکه ای ٨ عدد
- ذرت آبپز ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- سس مایونز یا سس ماست ۵ قاشق غذاخوری سرپر
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه از هرکدوم ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت کلاب مرغ و پیازچه با سس مایونز
دو تا سینه مرغ کوچیک یا یدونه سینه مرغ بزرگ رو با دو لیوان آب، یدونه پیاز متوسط، دو حبه سیر، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین روی حرارت بزارید تا آبپز بشه.
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده رو که میتونید با چاقو یا غذاساز هم درشت خرد کنید با پیازچه و جعفری خرد شده که بهتره زیاد ریزه نشن و خیارشور نگینی شده که بهتره از خیارشور سرکه ای استفاده کنید و ذرت آبپز و گردو خرد شده رو باهم مخلوط کنید.
آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه رپ با سس مایونز مخلوط کنید و به مواد میانی کلاب اضافه کنید اگر از خیارشور نمکی استفاده کردید نمک رو از سس حذف کنید.
دو تا نون تست رو روی هم بزارید و قسمت قهوه ای رنگ نون با چاقو جدا کنید و از قطر نون، نون رو به ۲ قسمت تقسیم کنید ۱ یا ۲ قاشق از مواد میانی روی نون اول بزارید و نون دوم روش بزارید و یکم فشار بدید موادی که از نون بیرون اومده رو با قاشق تمیز کنید تا اطرافش صاف و یکدست باشه.
برای تزئین کلاب ها میتونید قسمتایی که از نون جدا کردید رو با غذاساز پودر کنید و اطرافشونو سس مایونز بزنید و بعد هم داخل اون پودر بزنید روشم گوجه گیلاسی یا زیتون بزارید.