کرفس پلو غذایی سالم و خوشمزه هست که با وجود مواد اولیه مشترک با خورشت کرفس، اما طعم و مزه به نسبت متفاوتی با خورشت کرفس داره. در ادامه با دستور پخت کرفس پلو با مرغ ریش ریش شده مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کرفس پلو با مرغ ریش ریش

  • برنج 4 پیمانه
  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • کرفس خرد شده 2 پیمانه
  • هویج یک عدد
  • برگ کرفس خرد شده 1 پیمانه
  • نعنا و جعفری 100 گرم
  • پیاز متوسط 3 عدد
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر لیمو عمانی 1 قاشق چای‌خوری
  • زیره نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کته کرفس پلو با مرغ و هویج مرحله به مرحله

طرز تهیه کرفس پلو با مرغ ریش ریش و هویج خوشمزه و مجلسی

مرحله اول، پختن مرغ

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس مرغ رو به همراه پیاز و دو تکه چوب دارجین به همراه سه لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط حدود 30 تا 40 دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه. وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوان‌هاش رو جدا کنید و مرغ رو ریش ریش کنید. سپس آب مرغ رو صاف کنید و دوباره داخل قابلمه برگردونید.


مرحله دوم، پختن کرفس و هویج

کرفس رو به قطعات یک سانتی‌متری خرد کنید و هویج رو هم پوست بگیرید و ریز خرد کنید. آب مرغ رو روی حرارت بذارید و کرفس و هویج رو داخل آب مرغ بریزید و روی حرارت متوسط حدود 20 دفیفه زمان بدید تا کرفس و هویج بپزه و آب مرغ کشیده بشه.


مرحله سوم، تفت دادن پیاز

دو عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. پیاز رو داخل تابه بریزید و به همراه کقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر لیمو عمانی و زیره رو اضافه کنید و منی تفت بدید. در ادامه مرغ ریش ریش شده، کرفس و هویج رو به پیاز داغ اضافه کنید و 10 دقیقه تفت بدید.


مرحله چهارم، پختن برنج

برنج رو که از قبل خیس کردید رو روی حرارت بذارید. مقداری روغن یا کره بریزید و برگ‌های خرد شده کرفس رو به همراه نعنا و جعفری خرد شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط زمان بدید تا آب برنج کشیده بشه.


مرحله پنجم، مخلوط کردن مواد

وقتی که آب برنج کشیده شد، یک قابلمه دیگه بردارید و کفش رو کمی چرب کنید و کف قابلمه نون بذارید یا سیب‌زمینی ورقه شده بچینید. سپس یک لایه برنج بریزید و روی برنج یک لایه ار مخلوط مرغ و کرفس و هویج بریزید و تا تمام شدن مواد ادامه بدید.

قابلمه رو روی شلعه با حرارت کم بذارید و وقتی که کرفس پلو بخار کرد، درب قابلمه دمکن بپیچید و زیر قابلمه شعله پخش‌کن بذارید و خدود 40 تا 50 دقیقه زمان بدید تا کرفس پلو دم بکشه و سپس نوش جان کنید.

Rate this post