کیک شربتی شیرازی از آن کیک‌های ساده و خوشمزه با بافتی نرم و لذیذه که کمتر کسی هست که دوستش نداشته باشه. علیرغم اینکه اصول درست کردن کیک شربتی تقریبا در همه‌ی شهر‌ها یکیه، اما مشهور ترینش کیک شربتی شیرازیه!


مواد لازم برای تهیه کیک شربتی شیرازی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر. ۲۰۰ گرم (یک لیوان)
  • ماست ۸۰ گرم یا یک سوم لیوان
  • آب یا گلاب نصف لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آرد سه لیوان یا ۴۴۰ گرم
  • بیکینگ پودر دو ق چ
  • جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
  • شربت بار ۳۰ گرم یا دو قاشق سوپ خوری
  • و مقداری برای روی شیرینی ها
  • وانیل یا اسانس هل یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک یک پنس

دستور پخت کیک شربتی شیرازی با ماست

طرز تهیه کیک شربتی شیرازی با ماست

برای شروع ابتدا مواد خشک را یعنی آرد یک پنس نمک جوش شیرین و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.

در ظرفی تخم مرغ ها را ریخته و با همزن بزنید از لختی که درآمد بعد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا سفید و کش دار بشه.

حالا به ترتیب اول ماست بعد آب و گلاب و بعد شربت بار بریزید بعد هم بزنید. بعد آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را که سه بار الک شده را اضافه کنید و با دور کند مخلوط کنین.

همزن را خاموش کرده بعد روغن مایع را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید دیگه نباید زیاد هم بزنید.

قالب های کیک را با کره کمی چرب کنید و از مواد دو قاشق داخل خونه های قالب بریزین. قالب را داخل فر داغ از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه فر برقی قرار دهید و چند دقیقه آخر شعله بالا را روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه.

پس از سرد شدن کیک ها را از قالب خارج کرده و رویش را شربت داغ بریزین.

برای تهیه شربت بار اول یک لیوان آب و دو لیوان شکر باهم مخلوط می کنیم و رو حرارت ملایم میزاریم تا جوش بیاد. بعد که جوش اومد بهش یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیم بعد میزاریم 40 دقیقه رو حرارت بمونه.

بعد از اینکه کیک رو از فر بیرون آوردین از با خلال دندان سوراخ کنید و از شربت روی کیک بریزید.

10دقیقه آخر 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه می کنیم، بعد کمی از شربت و تو یه یه ظرف میریزیم میزاریم یخچال اگه بعده چند دقیقه به غلظت عسل رسید شربت بار ما آماده ست. اگه نه 10 دقیقه دیگه بزارید رو حرارت بمونه.

5/5 - (1 امتیاز)