اگه این کیک شنی با شیر عسلی رو درست کنی، بهت قول میدم به محض باز کردن ظرف این کیک از بوی دلپذیرش شگفت زده بشی!

این کیک جز کیکای مورد علاقه منه و اولین انتخاب من برای کسایی که قلبا دوسشون دارم … بوی شیر عسل کاراملی، همراه نارگیل رست شده وای بینظیره! کیک شنی یکی از زیبا ترین و خوشمزه ترین و ساده ترین کیکایی که میتونی درستش کنی!

مواد لازم برای تهیه کیک شنی با شیر عسلی

  • آرد ۲ پیمانه
  • شیر عسلی نصف قوطی (حتما از خارجی استفاده کنید. یه بار ایرانی استفاده کردم اصلا خوب نبود)
  • شکر ۱ پیمانه سر خالی
  • شیر گرم ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۳ چهارم پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد (ریز نباشن) هم دمای محیط
  • پودر نارگیل ۱ پیمانه (میتونید کمترم استفاده کنید)
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱ دوم قاشق چای خوری
  • پودر هل ۱ دوم قاشق چای خوری

دستور پخت کیک شنی با شیر عسلی

طرز تهیه کیک شنی با شیر عسلی

اول این رو بگم که شما باید شیر عسلی رو عین کنسرو تن ماهی ۴ ساعت توی آب با شعله ی کم بجوشونید تا کاراملی بشه.

حواستون باشه توی این تایم آب روی قوطی شیر عسلی رو گرفته باشه. این کار باعث میشه شیر عسلی خوشمزه تر و خوش بو بشه و البته بسیار خوشرنگ. اسم شیر عسلی بعد از جوشیدن میشه سس دولسِه دِ لِچه.

آرد و پودر هل و بکینگ‌ پودرو سه بار الک کنید.

تخم مرغ و وانیل و شکر ۸ دقیقه بزنید تا کرمی و سبک بشه. روغن و اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن شیر گرم هست (گرماش حس بشه ولی دست نسوزه) به خرابکاری من توجه نکنید. همینطور که همزن روشنِ کم کم اضافه کنید تا مخلوط بشه.

در انتها مخلوط آردو کم کم اضافه کنید و با کمک همزن دستی به صورت دورانی به خورد باقی مواد بدید. اصلا از همزن برقی استفاده نکنید.

من از قالب میان تهی بیست و سه سانتی استفاده کردم. مایع کیک و بریزید دو سه بار ظرف و بکوید روی سطح کار تا حباب اضافی خارج بشه.

تو فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۷۰ به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه بپزید. توو فاصله پخت کیک پودر نارگیل رو روی حرارت ملایم قرار بدید مدام تف بدید تا کمی طلایی بشه. زیاد تفت ندید که میسوزه.

بعد از پخت کیک، همونطور توو قالب که کیک داغ هست روش شیر عسلی رو که کاملا خنک شده بریزد و بعد هم پودر نارگیل بپاشید. اجازه بدید تو همون حالت کمی کیک خنک بشه بعد برش بزنید. (من کیک و از قالب اوردم بیرون بعد شیر عسلی زدم برای زیبایی بیشتر، اما بهتره که تو قالب بمونه تا قشنگ شیر عسلی به خورد کیک بره.) نوش جان

4.7/5 - (3 امتیاز)