در ادامه با آموزش دستور پخت کیک نوشابه ای بدون فر با پف عالی و بافت اسفنجی آشنا خواهید شد که واقعا شگفت زده تون میکنه. پیشنهاد میکنم حتما درست کنید که عاشقش میشید.
مواد لازم برای تهیه کیک نوشابه ای قابلمه ای
- آرد ۳ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- بکینک پودر دو قاشق چایخوری
- روغن نصف لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- نوشابه یک لیوان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک با نوشابه قابلمه ای
خوب اول تخم مرغ ها وشکر و وانیل رو داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن یا با دست ده دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شه.
بعد روغن و بعد نوشابه رو کم کم میریزیم و با همزن درحد مخلوط شدن هم میزنیم.
حالا آرد و بکینک پودر رو سه بار الک کرده، طی سه مرحله با قاشق داخل مواد ریخته و هم میزنیم.
قالب من ۲۰ سانتی با ارتفاع ۱۰سانت بود. میتونید قالب ۲۲ سانتی با ارتفاع ۱۰ بردارید.
داخل فر طبقه وسط با درجه ۱۷۰ سانتیگراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. راستی قالب رو هم چرب و آرد پاشی هم کنید.
وقتی روغن و نوشابه رو میریزید، یه دفعه نریزید؛ کم کم بریزید. سی دقیقه اول درب فر رو و باز نکنید.
این کیک با نوشابه، کیک خیلی خوبی میشه و طعمش هم طعم نوشابه نیست. فکر نکنید قراره مزه نوشابه بده ها! نه! نوشابه هم طعم و رنگش مهم نیست و از نوشابه کوکاکولا سیاه یا زرد یا نوشابه پرتقالی هم میتونید استفاده کنید. اصلا هرچی دارید بریزید. خیلی کیک عالیی میشه که بافت و پفش حرف نداره
یه نکته دیگه اینه که پف این کیک اصلا ربطی به وجود نوشابه یا گازش نداره. اگه شیر یا اب هم بریزید همین پف رو میده.
طرز تهیه کیک با نوشابه بدون فر
برای تهیه کیک با نوشابه بدون فر میتونید از فر دست ساز استفاده کنید. برای این منظور یه قابلمه بزرگ، حالا هر جنسی بود مهم نیست، گذاشتم نیم ساعت گرم شد با درب بشته.
بعد کف این قابلمه یه ظرف فلزی مثل تابه کوچیک به صورت برعکس گذاشتم. اینکار برای اینکه مواد کیک مستقیم ته قابلمه نباشه و یک فاصله چندسانتی بین کف قابلمه و ظرف مواد باشه.
حالا ظرف مواد و روی این تابه میزارم و درب قابلمه رو دم کنی ضخیم میزارم. در حین پخت حتی ۱ ثانیه درب قابلمه رو برندارید چون که پف کیک میخوابه. حدودا بعد یک ساعت یا یک ساعت و ربع چک کنید.
حرارت مثل دم کردن پلو باشه.