کیک با آرد نخودچی رو اولین بار که درست کردم فکر نمی کردم این قدر خوشمزه و خوش بافت بشه. چون که نتیجه خیلی خوب بود آموزش کیک نخودچی رو براتون آماده کردم. یه کیک خوشمزه با یه بافت عالی و نرم و پنبه ای! پس اگه شیرینی نخودچی رو دوست دارید، این کیک نخودچی رو از دست ندید چون مطمئنم از طعمش خیلی خوشتون میاد. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک نخودچی
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد سفید قنادی ۱ پیمانه
- آرد نخودچی ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- وانیل مایع ۱ قاشق چاب خوری (وانیل پودری کمتر)
- بیکینکپودر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک با آرد نخودچی
نکته مهم: تمامی مواد هم دمای محیط باشن.
برای شروع ابتدا فر رو با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بذارید گرم بشه.
سپس تخممرغ و شکر و وانیل رو مخلوط کنید، ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن اونقدر هم بزنید تا سفید و کشدار بشه و حجمش دو برابر بشه.
سپس شیر و روغن رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن در حد چند ثانیه هم بزنید.
در ادامه مواد خشک که شامل آرد سفید و آرد نخودچی و بیکینگ پودر هست رو مخلوط و الک کنید و طی ۲تا ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن هم بزنید.
در آخر اگر بالیسک هم زده بودین و هنوز گلوله های آرد توی مواد بود با دور کند همزن در حد چند ثانیه هم بزنید.
کف قالب رو کمی چرب و کاغذ روغنی بندازید و مواد کیک رو به درون قالب انتقال بدید و به دلخواه روش رو کنجد بپاشید و بذاریدش توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه.
حتما بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید، قالب من سایز ۲۵ بود، پیشنهاد می کنم حتما این کیک خوشمزه رو درست کنید.
اگه شیرینی نخودچی رو دوست دارید پس حتما از کیک نخودچی هم خوشتون میاد. نوش جان
برای پخت تو سولاردوم روی برنامه کیک بذارید، حدود ده دقیقه بمونه کافیه.
برای پخت کیک نخودچی بدون فر مایه کیک رو تو قابلمه بریزید، روی شعله بزرگ گاز، حرارت متوسط و با شعله پخش کن. حتما هم رو در قابلمه دم کنی بزارید.