این کیک شکلاتی کرم دار موزی یک کیک کرمدار و موزی یا یه دسر بسیار خوشمزه هست. پیشنهاد می کنم که حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی کرم دار موزی
- سه عدد تخممرغ
- یک لیوان شکر
- یک لیوان شیر
- نصف لیوان روغن مایع
- سه قاشق غذاخوری کاکائو
- وانیل
- یک بستهی 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
- 1/5 لیوان آرد
- کمی بیشتر از نصف لیوان شیر برای خیس کردن کیک
مواد لازم برای کرم
- سه لیوان شیر
- نصف لیوان شکر
- یک عدد زردهی تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری سرپر نشاسته
- دو قاشق غذاخوری سرپر آرد
- وانیل
- یک قاشق مرباخوری کره
مواد لازم برای گاناش
- 200 میلی خامه
- 50 گرم شکلات شیری
- 100 گرم شکلات تلخ
اندازهی لیوان 200 میلی(چهار پنجم لیوان دستهدار فرانسه)
دستور تهیه کیک شکلاتی کرم دار موزی خاص و خوشمزه
تخممرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود شیر و روغن مایع را هم مخلوط میکنیم. مواد خشک را هم الک کرده و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
کف قالب کمربندی کاغذ روغنی میاندازیم. می توانید از ظرف پیرکس سایز بزرگ هم استفاده کنید. مایع کیک را داخل قالب ریخته و در فری که روی 180 درجه گرم شده با کنترل میپزیم.
برای کرم همهی مواد به جز کره و وانیل را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا بجوشد و قوام بگیرد.
از روی حرارت برداشته کره و وانیل را مخلوط میکنیم. روی کرم را با پلاستیک میپوشانیم تا رویه نبندد و بعد از خنک شدن 5 دقیقه با همزن میزنیم تا یکدست شود.
کیک را بعد از خنک شدن با نصف لیوان شیر خیس میکنیم و کرم را روی کیک پخش میکنیم و موزها را روی کیک میچینیم.
برای گاناش خامه را گرم میکنیم وقتی به نقطهی جوش رسید از روی حرارت برداشته و شکلاتها را مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شکلاتها حل شوند و بعد از خنک شدن روی موزها میریزیم با شکلات بنماری شده تزئین کرده و 3 تا 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم بعد برش زده و سرو میکنیم. نوش جان