این کیک شکلاتی کرم دار موزی یک کیک کرمدار و موزی یا یه دسر بسیار خوشمزه هست. پیشنهاد می کنم که حتما امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی کرم دار موزی

  • سه عدد تخم‌مرغ
  • یک لیوان شکر
  • یک لیوان شیر
  • نصف لیوان روغن مایع
  • سه قاشق غذاخوری کاکائو
  • وانیل
  • یک بسته‌ی 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
  • 1/5 لیوان آرد
  • کمی بیشتر از نصف لیوان شیر برای خیس کردن کیک

مواد لازم برای کرم

  • سه لیوان شیر
  • نصف لیوان شکر
  • یک عدد زرده‌ی تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری سرپر نشاسته
  • دو قاشق غذاخوری سرپر آرد
  • وانیل
  • یک قاشق مرباخوری کره

مواد لازم برای گاناش

  • 200 میلی خامه
  • 50 گرم شکلات شیری
  • 100 گرم شکلات تلخ

اندازه‌ی لیوان 200 میلی(چهار پنجم لیوان دسته‌دار فرانسه)

دستور تهیه کیک شکلاتی کرم دار موزی خاص و خوشمزه

طرز تهیه کیک شکلاتی کرم دار موزی خاص و خوشمزه
تخم‌مرغ و شکر را با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ شود شیر و روغن مایع را هم مخلوط می‌کنیم. مواد خشک را هم الک کرده و اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.

کف قالب کمربندی کاغذ روغنی می‌اندازیم. می توانید از ظرف پیرکس سایز بزرگ هم استفاده کنید. مایع کیک را داخل قالب ریخته و در فری که روی 180 درجه گرم شده با کنترل می‌پزیم.

برای کرم همه‌ی مواد به جز کره و وانیل را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت متوسط مدام هم می‌زنیم تا بجوشد و قوام بگیرد.

از روی حرارت برداشته کره و وانیل را مخلوط می‌کنیم. روی کرم را با پلاستیک می‌پوشانیم تا رویه نبندد و بعد از خنک شدن 5 دقیقه با همزن می‌زنیم تا یکدست شود.

کیک را بعد از خنک شدن با نصف لیوان شیر خیس می‌کنیم و کرم را روی کیک پخش می‌کنیم و موزها را روی کیک می‌چینیم.

برای گاناش خامه را گرم می‌کنیم وقتی به نقطه‌ی جوش رسید از روی حرارت برداشته و شکلاتها را مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شکلاتها حل شوند و بعد از خنک شدن روی موزها می‌ریزیم با شکلات بنماری شده تزئین کرده و 3 تا 4 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم بعد برش زده و سرو می‌کنیم. نوش جان