کیک به و گردو واسطه عطر بِه و عطر پوست پرتقال یا لیمو ترش کیک بسیار معطر و خوشمزه ست و در کنار یک نوشیدنی گرم برای پذیرایی عصرانه عالی میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک به و گردو
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ لیوان
- کره آبکرده بدون دوغ و روغن مایع با هم نصف لیوان
- شیر نصف لیوان
- به رنده شده ۱ لیوان
- گردو نگینی نصف لیوان
- دارچین یک قاشق مربا خوری
- رنده پوست پرتقال یا لیمو یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر تازه ۲ قاشق چاش خوری
- آرد دو نیم لیوان
- نمک یک پنس
طرز تهیه کیک به و گردو
روش اول برای به: ابتدا بِه را پوست کرده و از وسط نصف میکنیم. در یک سبد کوچک روی بخار آب قرار داده تا کمی نرم و بخار پز شود، سپس رنده میکنیم و کنار گذاشته تا خنک شود. این کار باعث میشود کیک لطافت بیشتر داشته باشد.
روش دوم این که میتوانید به را خام رنده کنید. در هر دو صورت به نباید آب بندازه.
سپس کف قالب مورد نظر را با روغن جامد یا کره چرب و آرد پاشی میکنیم. آرد اضافه را تکان میدهیم و در یخچال قرار میدهیم.
فر را هم با درجه ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم شود.
سپس تخم مرغ ها را با وانیل، شکر، یک پنس نمک و رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش میزنیم تا سفید و کشدار شود. سپس شیر و روغن را در دوسه مرحله افزوده و هم میزنیم تا مخلوط شوند.
در ادامه آرد، بکینگ پودر و دارچین را که مخلوط و سه بار الک کرده ایم به مواد اضافه و با لیسک دورانی هم میزنیم تا مخلوط شوند. سپس گردوهای آغشته به آرد را اضافه کرده و بهم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
سپس مواد کیک را در قالب آماده و سرد ریخته و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. زمان پخت ۴۵ دقیقه هست ولی شما با خلال دندون یا سیخ کباب حسینی تست کنین اگه پخته بود دور تا دور کیک را با کارد از قالب جدا کرده و همانطور در فر گرم قرار میدهیم تا خنک شود سپس به ظرف سرو انتقال میدهیم.
نکته های مهم پخت کیک به و گردو
- با تکنیکی که برای قالب قبل از شروع کار انجام میدهیم، به هیچ عنوان کیک به قالب نمی چسبد.
- به نباید آب بندازه.
- فر را هم با درجه ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم شود.
- مواد هم دمای محیط باشه.
امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیر این کیک لذت ببرین.