دستور پخت این کیک بادام بدون آرد رو هرجایی پیدا نمیکنین، بی معطلی بریم برای مواد لازم و دستور تهیه اش!


مواد لازم برای تهیه کیک بادام بدون آرد

  • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
  • نمک ۱ پنس
  • بادام برشته شده بدون پوست ۱۴۰ گرم (حدود ۱/۵ لیوان)
  • شکر ۱۰۰ گرم (۵۰ گرم برای سفید و ۵۰ گرم برای بادام)( ⅜ لیوان + یک قاشق چایخوری)

مواد لازم برای کرم

  • کره ی به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • وانیل مقداری
  • نمک ۱ پنس
  • شکر ۱۰۰ گرم ( ⅜ لیوان + ۱ ق چ)
  • خامه صبحانه ۱۰۰ میلی لیتر

برای تزئین

  • ۶۰ گرم پرک بادام برشته شده در تابه (حدود ⅗ لیوان)

دستور پخت کیک بادام بدون آرد و بکینگ پودر بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک بادام بدون آرد

۱. سفیده هایی که کاملاً سرد هستند و ذره‌ای در آنها زرده تخم‌مرغ ندارد را با همزن در یک ظرف استیل یا شیشه‌ه ای که کاملاً خشک و عاری از چربی است بزنید. (تمام این نکات برای پف کیک لازم است). سپس نمک را اضافه و یک دقیقه دیگر هم با همزن هم بزنید.

۲. در مرحله بعد نیمی از شکر را هم اضافه کنید و با همزن بزنید تا زمانی که اگر ظرف را برمی گردانید سفیدها تکان نخورند.

۳. بادام برشته را با شکر داخل آسیاب بریزید و بزنید تا پودر شوند. ولی زیاد آسیاب نکنید تا بادام به روغن نیفتد.

۴. پودر بادام و شکر را به آرامی با لیسک با سفیده ها ترکیب کنید.

۵. ۲ قالب ۲۰ یا ۲۲ سانتی را انتخاب کرده و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه ی کیک را به دو قسمت تقسیم و داخل قالب بریزید.

۶. هر کدام از کیک ها را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید و بعد از پخت اجازه دهید خنک شوند، سپس از قالب خارج کنید.

۷. کرم را حاضر کنید. تمام مواد لازم کرم را به جز زرده تخم مرغ ها و کره در داخل تابه قرار دهید و با حرارت کم هم بزنید تا شکر در خامه حل شود .توجه کنید حرارت باید خیلی کم باشد تا خامه نجوشد.

۸. زرده ها را اضافه کنید و تند با مواد در داخل تابه با همزن هم بزنید تا تکه تکه نشود. هم زدن را حدود ۵ تا ۷ دقیقه ادامه دهید تا کرم غلیظ شود. کرم را در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید تا در یخچال خنک شود.

۸. زرده ها را اضافه کنید و تند با مواد در داخل تابه با همزن هم بزنید تا تکه تکه نشود. هم زدن را حدود ۵ تا ۷ دقیقه ادامه دهید تا کرم غلیظ شود. کرم را در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید تا در یخچال خنک شود.

۹. کره به دمای محیط رسیده را با همزن بزنید تا زمانی که سبک و رنگ آن سفید شود.کرم خنک شده را به آن اضافه کنید. (کره و کرم تخم مرغی باید همدما باشند تا فرم کرم نهایی یکدست شود.)

۱۰. حدود ۲ دقیقه دیگر هم با همزن کره و کرم تخم مرغی را بزنید. کرم آماده شده نهایی را به مدت پنج دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

۱۱. سطح گنبدی کیک ها را جدا کنید و مقداری کرم به صورتی که در فیلم آمده بین ، سطح و اطراف آنها بکشید و در نهایت با پرک بادام که داخل تابه برشته کرده اید، تزئین کنید.

۱۲. کیک را به مدت حداقل ۳ ساعت و نهایتاً یک شب در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.

نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)