تو این مطلب دستور پخت یه کیک با بادوم درختی خرد و پودر شده رو آماده کردم که میتونین با انواع کرم های دلخواه روی اونو تزئین کنین. این کیک فوقالعادهست، پیشنهاد میکنم امتحان کنید. پشیمون نمیشید.
مواد لازم برای تهیه کیک بادام درختی
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق چای خوری وانیل مایع
- ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید
- ۱ فنجان شکر (۲۰۰ گرم) (۲ قاشق غذاخوری کمتر از یک لیوان)
- نصف فنجان روغن مایع (تقریبا نصف لیوان)
- ¼ لیوان شیر
- ۳ قاشق غذاخوری ماست
- ¾ لیوان بادام خرد شده (کمی از بادام ها پودر شده باشند)
- ۲ فنجان آرد (۲ لیوان منهای دو قاشق غذاخوری)
- ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
برای تزئین
- بادام
- پرک بادام
- کرم لوتوس
دستور پخت کیک بادام درختی مجلسی و خوشمزه
۱. برای شروع ابتدا تخم مرغ، سرکه و شکر را با هم بزنید تا کرمی فرم شده و شکر کامل در آن حل شود.
۲. روغن و ماست را هم اضافه و با همزن بزنید.
۳. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به ترکیب کیک اضافه و هم بزنید.
۴. در مرحله بعد شیر را اضافه و با مواد دیگر آرام ترکیب کنید.
۵. در نهایت بادام ها را اضافه و با قاشق با مواد مخلوط کنید.
۶. مایه کیک را در قالب مورد نظر خود که چرب کرده اید بریزید و در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن قهوهای شود در فر بپزید.
۷. بعد از پخت آن را از قالب خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس آن را با کرم لوتوس، پرک بادام و بادام تزئین کنید.
طرز تهیه کیک بادام و دارچین
یه کیک خاص و خوشمزه رو براتون آماده کردم که مطمئنم با یکبار امتحان کردن عاشقش میشین مخصوصا عاشق های طعم دارچین!
مواد لازم برای تهیه کیک دارچین و بادام
- 4 عدد تخم مرغ
- 180 گرم شکر
- 200 گرم کره ی همدمای محیط
- 350 گرم آرد
- 100 میلی لیتر شیر
- 1 قاشق غذاخوری ماست
- 1 بسته وانیل شکری (نوک قاشق چای خوری)
- 1 بسته بکینگ پودر (2 قاشق چای خوری)
- 1 قاشق مرباخوری پودر دارچين
برای لایه میانی
- 200 گرم بادام آسیاب شده
- 50 گرم شکر
- 100 میلی لیتر شیر
- 1 قاشق چای خوری پودر دارچین
برای روی کیک
- 150 گرم پنیر خامه ای
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 2 قاشق غذاخوری پودر قند
طرز تهیه
کره رو با دورتند همزن زده تا کرمی رنگ بشه (حین کار چندبار دورگیری کنید). تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
شکر و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا حجیم و کشدار بشه. مخلوط آرد و بکینگ پودر و دارچین رو روی مواد الک کرده و با دور کند همزن می زنیم. در آخر شیر و ماست رو هم بهش اضافه کرده و در حد یکدست شدن مخلوط می کنیم.
برای لایه میانی، تمام مواد رو با هم مخلوط می کنیم.
قالب رو با اسپری جداکننده یا با کره خوب چرب می کنیم. نصف مواد رو داخل قالب می ریزیم و بعد مواد میانی و سپس مابقی مواد رو داخل قالب می ریزیم و با قاشق یکم سطحش رو مخلوط می کنیم.
قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 50 دقیقه میزاریم. بعد از پخت اجازه میدیم کیک کاملا خنک بشه و سپس مواد پنیری رو روی اون می ریزیم. برای درست کردن مواد پنیری، تمام مواد رو خوب با هم مخلوط می کنیم. نوش جان