تو این مطلب دستور پخت یه کیک با بادوم درختی خرد و پودر شده رو آماده کردم که میتونین با انواع کرم های دلخواه روی اونو تزئین کنین. این کیک فوق‌العاده‌ست، پیشنهاد می‌کنم امتحان کنید. پشیمون نمیشید.


مواد لازم برای تهیه کیک بادام درختی

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل مایع
  • ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید
  • ۱ فنجان شکر (۲۰۰ گرم) (۲ قاشق غذاخوری کمتر از یک لیوان)
  • نصف فنجان روغن مایع (تقریبا نصف لیوان)
  • ¼ لیوان شیر
  • ۳ قاشق غذاخوری ماست
  • ¾ لیوان بادام خرد شده (کمی از بادام ها پودر شده باشند)
  • ۲ فنجان آرد (۲ لیوان منهای دو قاشق غذاخوری)
  • ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک

برای تزئین

  • بادام
  • پرک بادام
  • کرم لوتوس

دستور پخت کیک بادام درختی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه کیک بادام درختی

۱. برای شروع ابتدا تخم مرغ، سرکه و شکر را با هم بزنید تا کرمی فرم شده و شکر کامل در آن حل شود.

۲. روغن و ماست را هم اضافه و با همزن بزنید.

۳. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به ترکیب کیک اضافه و هم بزنید.

۴. در مرحله بعد شیر را اضافه و با مواد دیگر آرام ترکیب کنید.

۵. در نهایت بادام ها را اضافه و با قاشق با مواد مخلوط کنید.

۶. مایه کیک را در قالب مورد نظر خود که چرب کرده اید بریزید و در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای شود در فر بپزید.

۷. بعد از پخت آن را از قالب خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس آن را با کرم لوتوس، پرک بادام و بادام تزئین کنید.

5/5 - (4 امتیاز)