کیک آلبالو پنیری یه کیک تابستونی فوق عالی و خوشمزه ست. اگه تا حالا امتحان نکردید پیشنهاد می کنم امتحانش کنید. برای یه عصرونه تابستونی عالیه!

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو پنیری

  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • آلبالو بدون هسته ۱ لیوان

برای مواد پنیری

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • آلبالو بدون هسته ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک آلبالو پنیری

طرز تهیه کیک آلبالو پنیری

مواد کیک به دمای محیط برسن (آرد و تخم مرغ). طبق روال تهیه تمام کیک ها، تخم مرغ و شکر و وانیل رو اینقدر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه (حداکثر ۸ تا ۱۰ دقیقه)، بعد به ترتیب شیر و ماست و روغن رو اضافه کنید و هربار با دور کند بزنید تا مخلوط بشن، ترکیب آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم، ۱ قاشق از آرد رو با آلبالو ها میزنیم و بعد به بقیه مواد کیک اضافه شون میکنیم، داخل قالب ۲۰ سانت رو کاغذ روغنی میذاریم و مواد کیک رو داخلش میریزیم.

تخم مرغ رو به همراه شکر و وانیل بزنید و بعد پنیر رو و مخلوط میکنیم، در حد هم خوردن زیاد نزنید که موقع پخت خیلی پف کنه، حالا آلبالوها رو دوباره یه کم آردی کنید و اضافه کنید.

حالا این مواد پنیری رو هم بریزید روی مواد کیک و روی اون با لیسک خوب پخش کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید، برای فر برقی، انواع توستر و سولاردوم ۲۰ درجه کمتر، یادتون نره.

بعد از پخت ۴ تا ۵ ساعت بذارید تا کیک از دما بیفته خودشو بگیره و بعد برش بزنید و سرو کنید.

  • داخل قالب کمربندی خیلی بهتره موقع از قالب درآوردن دچار مشکل نمیشید.
  • میتونید برای مواد پنیری آلبالو رو حذف کنید و با بالعکس، بستگی به ذائقه تون داره.
  • اگه بعد از ۵۰ دقیقه، لازم بود چند دقیقه گریل رو بزنید تا روی کیکتون به رنگ نهایی دلخواهتون برسه.