کیک آلبالو پنیری یه کیک تابستونی فوق عالی و خوشمزه ست. اگه تا حالا امتحان نکردید پیشنهاد می کنم امتحانش کنید. برای یه عصرونه تابستونی عالیه!
مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو پنیری
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- ماست ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- آلبالو بدون هسته ۱ لیوان
برای مواد پنیری
- تخم مرغ ۱ عدد
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- شکر ۱/۴ پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
- آلبالو بدون هسته ۱ پیمانه
طرز تهیه کیک آلبالو پنیری
مواد کیک به دمای محیط برسن (آرد و تخم مرغ). طبق روال تهیه تمام کیک ها، تخم مرغ و شکر و وانیل رو اینقدر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه (حداکثر ۸ تا ۱۰ دقیقه)، بعد به ترتیب شیر و ماست و روغن رو اضافه کنید و هربار با دور کند بزنید تا مخلوط بشن، ترکیب آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم، ۱ قاشق از آرد رو با آلبالو ها میزنیم و بعد به بقیه مواد کیک اضافه شون میکنیم، داخل قالب ۲۰ سانت رو کاغذ روغنی میذاریم و مواد کیک رو داخلش میریزیم.
تخم مرغ رو به همراه شکر و وانیل بزنید و بعد پنیر رو و مخلوط میکنیم، در حد هم خوردن زیاد نزنید که موقع پخت خیلی پف کنه، حالا آلبالوها رو دوباره یه کم آردی کنید و اضافه کنید.
حالا این مواد پنیری رو هم بریزید روی مواد کیک و روی اون با لیسک خوب پخش کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید، برای فر برقی، انواع توستر و سولاردوم ۲۰ درجه کمتر، یادتون نره.
بعد از پخت ۴ تا ۵ ساعت بذارید تا کیک از دما بیفته خودشو بگیره و بعد برش بزنید و سرو کنید.
- داخل قالب کمربندی خیلی بهتره موقع از قالب درآوردن دچار مشکل نمیشید.
- میتونید برای مواد پنیری آلبالو رو حذف کنید و با بالعکس، بستگی به ذائقه تون داره.
- اگه بعد از ۵۰ دقیقه، لازم بود چند دقیقه گریل رو بزنید تا روی کیکتون به رنگ نهایی دلخواهتون برسه.