این بریوش سوئیسی حکم شیرینی داره انقدر که لذیذ و خوشمزست!


مواد لازم برای تهیه بریوش سوییسی

  • آرد نان ۱/۲ پیمانه ۶۵ گرم
  • مایه خمیر فوری ۳/۴ قاشق چای خوری
  • شیر ۱/۴ پیمانه ۶۰ میلی لیتر
مواد خمیر
  • آرد نان ۲۱۲ گرم
  • تخم مرغ سه عدد
  • شکر سفید ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
  • عسل ۱/۲ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم)
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کره ۱/۲ پیمانه ۱۱۳ گرم

مواد رومال

  • یک عدد تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری شیر
  • برای شربت روی نان
  • ۱/۲ پیمانه اب + ۱/۲ پیمانه شکر روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود بعد کنار بگذارید
  • کرم پاتیسیر و چیپس شکلات برای مابین نان

دستور پخت نان بریوش سوئیسی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه نان بریوش سوئیسی خوشمزه و متفاوت

۱. تمامی مواد پولیش را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشونید تا دو برابر شود و روی سطحش حباب حباب شود.

۲. تمامی مواد خمیر را به جز کره داخل ظرفی ریخته و پولیش را هم بهش اصافه میکنیم.

۳. هم میزنیم تا مواد کامل مخلوط شود در دو یا سه مرحله کره را اضافه کرده و‌ مخلوط میکنیم. وقتی کره به خورد مواد رفت شروع میکنیم ورز دادن تا زمانی که به یک ازمون پنجره عالی برسیم.

۴. روی خمیر را پوشانده و برای یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود. (بسته به محیط تایم متفاوت)

۵. بعد از یک ساعت پف خمیر را گرفته و داخل یخچال بگذارید برای دو ساعت تا خمیر کامل سرد شود.

۶. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح ارد پاشی شده بگذارید برای راحتی کار خمیر را به دو نیم کرده. یکی از خمیر ها را با وردنه کامل باز کرده به شکل مستطیل یک طرف ان کرم و چیپس شکلات ریخته و خمیر را تا کرده. برش زده و داخل سینی فر با فاصله بچینید و برای یک تا یک ساعت و نیم استراحت دهید. (با پارچه ای سبک و تمیر روی خمیر را بپوشانید.)

۷. بعد از حجم گرفتن رمال زده ودر فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۴ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی تیره شود.

۸. بلافاصله پس از خارج کردن نان ها روی انها را با برس شربت که آماده کرده ایم را بزنید.

۱۰. پس از یک رب آماده خوردن هست. نوش جان


طرز تهیه نان بریوش قالبی با کرم

طرز تهیه نان بریوش قالبی با کرم

نان بریوش، یه نون شیرین و پنبه ای. من داخل قالب کف جدا درست کردم تا خارج کردنش آسون باشه شما میتونید داخل سینی هم بذارید و یا داخل قالب کمربندی و یا قالب معمولی. اندازه قالبم ۲۵ سانت.

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ولرم ۲۴۰ گرم
  • شکر ۸۰ گرم
  • خمیر مایه ۵ گرم
  • روغن مایع ۸۰ گرم
  • آرد ۵۰۰ گرم (من آرد بربری استفاده کردم میتونید آرد سفید نول یا فانتزی هم استفاده کنید)
  • نمک ۴ گرم

طرز تهیه:

شیر، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تخم مرغ و روغن رو اضافه و مخلوط کنید آرد و نمک رو اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه بعد ورز بدین تا خمیر یکدست بشه و وقتی دست میزنید از دست جدا بشه خمیر رو استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه.

تو این مدت کرم رو آماده کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۳۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۱۰ گرم
  • شیر ۱۵۰ گرم
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

شکر، نشاسته و وانیل رو با همزن دستی مخلوط کنید تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید شیر رو اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ و کرمی بشه بعد داخل ظرفی بریزید و بذارید خنک بشه.

آماده کردن و شکل نهایی:

قالب رو با کره نرم کاملا چرب کنید خمیر آماده رو داخل قالب پهن کنید با دستمال بپوشونید و ۴۵ دقیقه استراحت بدین.

اگه ناخن ندارین با انگشت ولی اگه ناخن دارید مثل من با دسته قاشق چوبی داخل خمیر برای کرم جا باز کنید کرم رو با کمک قیف داخل شیارهای خمیر بریزید.

روی نون رو با یه زرده و یه قاشق شیر رومال بزنید و پرک بادام بپاشید. داخل فر گرم ۱۸۰ درجه بذارید به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه تا کاملا طلایی و مغز پخت بشه با انگشت وسط نون رو کمی فشار بدین اگه زیادی نرم و فرو نرفت پخته.

بعد از خارج کردن از فر میتونید روی نون پودر شکر الک کنید. اجازه بدین نون خنک بشه و یا از داغی بیوفته بعد برش بزنید من چون عجله داشتم ریسک کردم و داغ برش زدم.

نوش جان.

5/5 - (1 امتیاز)