این بریوش سوئیسی حکم شیرینی داره انقدر که لذیذ و خوشمزست!


مواد لازم برای تهیه بریوش سوییسی

  • آرد نان ۱/۲ پیمانه ۶۵ گرم
  • مایه خمیر فوری ۳/۴ قاشق چای خوری
  • شیر ۱/۴ پیمانه ۶۰ میلی لیتر
مواد خمیر
  • آرد نان ۲۱۲ گرم
  • تخم مرغ سه عدد
  • شکر سفید ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
  • عسل ۱/۲ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم)
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کره ۱/۲ پیمانه ۱۱۳ گرم

مواد رومال

  • یک عدد تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری شیر
  • برای شربت روی نان
  • ۱/۲ پیمانه اب + ۱/۲ پیمانه شکر روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود بعد کنار بگذارید
  • کرم پاتیسیر و چیپس شکلات برای مابین نان

دستور پخت نان بریوش سوئیسی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه نان بریوش سوئیسی خوشمزه و متفاوت

۱. تمامی مواد پولیش را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشونید تا دو برابر شود و روی سطحش حباب حباب شود.

۲. تمامی مواد خمیر را به جز کره داخل ظرفی ریخته و پولیش را هم بهش اصافه میکنیم.

۳. هم میزنیم تا مواد کامل مخلوط شود در دو یا سه مرحله کره را اضافه کرده و‌ مخلوط میکنیم. وقتی کره به خورد مواد رفت شروع میکنیم ورز دادن تا زمانی که به یک ازمون پنجره عالی برسیم.

۴. روی خمیر را پوشانده و برای یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود. (بسته به محیط تایم متفاوت)

۵. بعد از یک ساعت پف خمیر را گرفته و داخل یخچال بگذارید برای دو ساعت تا خمیر کامل سرد شود.

۶. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح ارد پاشی شده بگذارید برای راحتی کار خمیر را به دو نیم کرده. یکی از خمیر ها را با وردنه کامل باز کرده به شکل مستطیل یک طرف ان کرم و چیپس شکلات ریخته و خمیر را تا کرده. برش زده و داخل سینی فر با فاصله بچینید و برای یک تا یک ساعت و نیم استراحت دهید. (با پارچه ای سبک و تمیر روی خمیر را بپوشانید.)

۷. بعد از حجم گرفتن رمال زده ودر فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۴ تا۱۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی تیره شود.

۸. بلافاصله پس از خارج کردن نان ها روی انها را با برس شربت که آماده کرده ایم را بزنید.

۱۰. پس از یک رب آماده خوردن هست. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)