یه بیسکوئیت ساده یا کوکی خوشمزه و آسونی براتون آماده کردم که همه میتونید به راحتی درست کنید. این دستور بیسکوئیت یکی از دستورهای پایه ای هست و یکی از دستورهای بی نقص و عالیه، از این بیسکوئیت توی خیلی از جاها میتونید استفاده کنید و هر مدل دوست داشتید تزیین کنید با رویال آیسینگ، شکلات، شکر رنگی و …
مواد لازم برای تهیه بیسکویت ساده خانگی
- آرد سفید 330 گرم
- نمک نوک قاشق چایخوری
- پودر قند 100 گرم
- کره یا مارگارین منجمد 150 گرم
- تخم مرغ متوسط 1 عدد
- وانیل خالص نوک قاشق چایخوری
طرز پخت بیسکویت ساده خانگی
برای شروع ابتدا آرد و نمک را باهم الک کرده و آن را داخل غذاساز بریزید، پودر قند را نیز اضافه کنید. کره منجمد را تکه تکه به مخلوط آرد و نمک اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا مخلوط به صورت خرده نان در آید.
تخم مرغ را داخل کاسه کوچکی شکسته و وانیل را با آن مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی اضافه و دستگاه را مجددا روشن نماید تا مواد به خورد هم بروند. مخلوط حاضر را داخل کاسه بزرگتری ریخته، با دست کمی ورز دهید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود. (خمیر خیلی زود یکدست می شود و نیازی به ورز دادن زیادی ندارد).
خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر گذاشته، آن را به مدت دو ساعت درون یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر، آن را دو قسمت کرده، هر قسمت را جداگانه مابین دو لایه نایلون، به کمک وردنه، به قطر 3 میلی متر پهن کنید.
خمیر را با قالب دلخواه کاتر زده، روی سینی فر بچینید. به هیچ عنوان سینی فر را چرب نکنید، در صورت لزوم فقط از کاغذ روغنی استفاده کنید. کوکی ها را به مدت 20 دقیقه درون فر از پیش گرم شده در دمای 140 درجه سانتیگراد (حرارت متوسط) بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد.
این نوع کوکی بسیار ترد و خوشمزه است و اگر با مارگارین تهیه کنید مدت طولانیتری میتونید نگهداری کنید.
نکات مهم تهیه بیسکویت ساده خانگی
- برای اینکه کوکی ها در فر شکل خود را حفظ کنند، پس از قالب زدن سینی را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فریزر و یا 15 دقیقه در یخچال بگذارید و سپس در فر بپزید.
- در پخت کوکی ها دمای فر بسیار مهم است اگر زیاد داغ باشد، کوکی ها جمع شده و خشک میشوند.