کوکی چیزکیک موز یه کوکی خاص و خوشمزه و متفاوته! رسپی این کوکی نرم با ترکیب چیزکیک و موز، هیچ جا پیدا نمیشه! خوبی این کوکی اینه که شما میتونید خمیر کوکی را تا سه روز تو یخچال بذارید و هر وقت دوست داشتید بپزید. این رسپی را همچنین می تونید ساده بدون فیلینگ چیزکیک درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکی چیزکیک موز

  • آرد 3 پیمانه (پیمانه ها با قاشق پر کنید)
  • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
  • پودر دارچین دو نیم قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • کره 200 گرم (کره را ذوب کنید و بذارید سرد بشه)
  • شکر سفید 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
  • موز رسیده پوره شده نصف پیمانه
  • وانیل 1 قاشق چایخوری

برای پوشاندن کوکی

  • شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
  • پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

برای مواد میانی

  • پنیر 100 گرم
  • پودر شکر 2 قاشق چایخوری (یا به اندازه دلخواه)
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی چیز کیک موز

طرز تهیه کوکی چیزکیک موز

برای شروع مواد خشک (آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، نمک) را با همزن دستی مخلوط کنید.

سپس کره را با همزن برقی بزنید تا یکدست بشه، شکرها را بریزید و خوب با همزن برقی بزنید تا مخلوط سبک بشه.

وانیل و موزی که خوب له کردید را بریزید و با همزن برقی در حد یکدست شدن بزنید. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.

روی خمیر را با نایلون پوشانده و سرش بذارید و بین یک ساعت تا سه روز در یخچال بذارید.

فر را روی 175 درجه روشن کنید تا گرم بشه. سینی فر را با کاغذ روغنی یا سلیکون مت بپوشانید. مواد پنیری را خوب با هم مخلوط کنید.

خمیر کوکی را از یخچال بیرون بیارید برای اینکه کوکی ها یک اندازه بشه بهتره از اسکوپ بستنی استفاده کنید. اگه نداشتید سعی کنید یک اندازه هربار حدود 2 قاشق غذاخوری از خمیر برداشته و حدود یک قاشق چایخوری یا مرباخوری از مخلوط پنیر وسط آن بذارید و بپیچید طوری که پنیر از خمیر بیرون نزنه بعد در مخلوط شکرقهوه ای و دارچین بغلطانید و با فاصله فر بچینید.

حدود 9 تا 10 دقیقه در فر بپزید طوری که پف کنه و از حالت خامی دربیاد (مدت زمان پخت به فر شما بستگی داره، حواستون باشه زیاد تو فر نمونه چون خشک میشه)

سینی را از فر بیرون بیارید بذارید 10 دقیقه در سینی بمونه و دست نزنید بعد آرام برداشته و روی توری فلزی بذارید تا کاملا خنک بشه. نوش جان