کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای شناخته شده و محبوب ایرانی‌هاست که به روش‌های مختلفی درست میشه. کوکو سیب زمینی با سیب زمینی پخته شده بافت نرم و طعم لذیذی داره که اگه با پنیر پیتزا همراه بشه طعمی فوق‌العاده پیدا می‌کنه. در ادامه با طرز پخت کوکو سیب زمینی پخته با پنیر پیتزا مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی پخته شده با پنیر پیتزا

  • سیب زمینی متوسط 6 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • پنیر پیتزا نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شوید خشک 1 قاشق غذاخوری به دلخواه
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته شده با پنیر پیتزا و شوید

کوکو سیب زمینی پخته شده

مرحله اول، پختن سیب زمینی

برای شروع سیب زمینی ها رو بشویید و داخل قابلمه بذارید. مقداری آب بریزید تا روی سیب زمینی ها رو بپوشونه، مقداری نمک اضافه کنید و روی حرارت متوسط حدود نیم ساعت زمان بدید تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو با مرغ ریش ریش شده پخته


مرحله دوم، پوره کردن سیب زمینی

وقتی سیب زمینی ها پخت و کمی خنک شد، سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس سیب زمینی های رنده شده رو داخل یک طرف بزرگ بریزید و با گوشت کوب یا با پوره ساز سیب زمینی رو پوره کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام با پنیر پیتزا


مرحله دوم، رنده کردن پیاز

پیاز رو پوست بگیرید و داخل یک کاسه کوچک رنده کنید. سپس آب پیاز رنده شده رو بگیرید و سپس به پوره سیب زمینی اضافه کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکوی بادمجان خام


مرحله چهارم، آماده کردن مایه کوکو

یک کاسه دیگه بردارید و تخم مرغ ها رو بشکنید و هم بزنید تا زرده ها و سفیده ها مخلوط بشه. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. به دلخواه شوید خشک رو هم به تخم مرغ اضافه کنید. سپس تخم مرغ رو به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید تا به طور کامل با هم مخلوط بشن و مایه کوکو آماده بشه.


مرحله پنجم، اضافه کردن پنیر پیتزا

دستتون رو کمی چرب کنید و به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بردارید و کف دست پهن کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته شکم پر

سپس مقداری پنیر پیتزا وسط مایه کوکو بذارید و دوباره مقداری از مایه کوکو بردارید و روی پنیر پیتزا بذارید تا پنیر پوشیده بشه. کوکو رو کمی شکل بدید.


مرحله ششم، سرخ کردن کوکو سیب زمینی پخته

مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت بذارید تا خوب داغ بشه. سپس دو طرف کوکو رو سرخ کنید و در آخر روغن اضافی کوکو رو با دستمال مخصوص بگیرید و با نون سنگک یا بربری و گوجه و خیار شور سرو و نوش جان کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته سوخاری

برای تهیه کوکو سیب زمینی پخته سوخاری به جای 3 تخم مرغ، چهار تخم مرغ داخل مایه کوکو استفاده کنید تا مایه کوکو کمی شل بشه. یک لیوان آرد سوخاری رو با مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید و داخل یک بشقاب بریزید. وقتی که مایه کتلت رو فرم دادید، قبل سرخ کردن داخل آرد سوخاری بغلتونید تا همه قسمت های کوکو به آرد سوخاری آغشته بشه. سپس کوکو رو داخل روغن داغ سرخ کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه انواع کوکو کتلت و شامی بدون گوشت