تو این مطلب واستون طرز پخت بادمجان بقچه ای مجلسی رو آوردم، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه بادمجان بقچه ای مجلسی

  • گوشت چرخ شده گوساله ۲۰۰ گرم
  • بادمجان ۴ عدد
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • آب جوش۱/۲ لیوان
  • سیر دو حبه
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم سس

  • پیاز ۱عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب یک پیمانه
  • نمک و زردچوبه

دستور پخت بادمجان بقچه ای مجلسی بدون فر با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه بادمجان بقچه ای مجلسی

ابتدا پوست و کلاهک بادمجان ها را بعد از شستن جدا میکنیم و درون یک کاسه مناسب پر از آب و نمک زیاد میریزم تا تلخی بادمجان ها برود.

جعفری را شسته و به صورت ساطوری خرد میکنیم سپس پوست سیرها را کنده و با رنده ریز رنده میکنیم.

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و پیاز را تفت میدیم تا سبک شود.

بعد سیر رنده شده را درون آن میریزیم سپس تفت میدیم تا عطر سیر آزاد شود.

نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه میکنیم و هم به تفت دادن ادامه میدیم تا خامی ادویه ها برود.

بعد گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

حالا مواد را به سمتی از تابه هل میدیمو رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی رب گرفته شود حالا مواد گوشتی و رب را مخلوط میکنیم سپس جعفری خرد شده را اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و آب جوش اضافه کرده در تابه را میذاریم تا آب آن تبخیر شود.

حالا بادمجان هارا از آب نمک خارج کرده و به صورت ورقه ای نازک برش میزنیم بعد بادمجان ها رو درون یک تابه از روغن سرخ میکنیم و روی دستمال حوله ای قرار میدهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

حالا در یک بشقاب ۲ تا ۳ ورق بادمجان قرار میدیم به صورت ضربدری و مقداری از مواد گوشتی روی بادمجان ها قرار میدهیم و برمیگردانیم تا به صورت بقچه ای شود و با یک خلال دندان آنها را فیکس میکنیم.

برای تهیه سس پوست گوجه ها را کنده و میکس میکنیم پیاز را رنده کرده سپس درون تابه ای روغن ریخته سپس پیاز را درون آن تفت میدیم با نمک و زردچوبه و بلافاصله گوجه میکس شده را درون آن میریزیم.

سپس بادمجان بقچه ای شده را درون آن گذاشته و میذاریم حدود نیم ساعت درون سس بپزد و بعد در ظرف مناسب وشیده و سرو میکنیم. نوش جان

Rate this post