آموزش پخت عدس پلو نذری برای ۳۰ نفر با اندازه دقیق مواد.
مواد لازم برای تهیه تهیه عدس پلو نذری برای ۳۰ نفر (برای٣٠ عدد ظرف)
- برنج ٣ کیلو
- عدس یک تا یکو نیم کیلو
- گوشت چرخ شده ١ كيلوگرم
- كشمش پلویی ١ گيلوگرم
- پياز ٢ كيلوگرم
- زرشك و خلال پسته و زعفران به ميزان دلخواه
دستور پخت عدس پلو نذری برای ۳۰ نفر با اندازه دقیق مواد
عدس رو به همراه یک تکه چوب دارچین بذاريد با آب تو قابلمه ی بزرگ رو شعله ی متوسط بپزه كه فضای كافی برای جوشيدن داشته باشه و له نشه. در قابلمه رو موقع پختن عدس نبندید.
بعد از اينكه عدس پخت و آب اون تموم شد نمك بزنيد. برنجتون آبكش كنيد.
كف قابلمه مورد نظر روغن بريزيد ، تهدیگ مورد نظرتون رو كف قابلمه بریزید. بعد به ترتيب يه لايه برنج و يه لايه عدس بريزيد توی قابلمه، من مقداری از عدس رو به قابلمه در حال جوشیدن اضافه کردم و مابقی رو لابلای برنج ریختم و اين كارو تكرار كنيد(میتونید لابلای برنج پودر دارچین و یا زیره هم بزنید) و بعدش عدس پلو رو بذاريد رو حرارت كم تا دم بكشه.
تا عدس پلو دم ميكشه بقيه مواد رو آماده كنيد.
چهار عدد پياز و با رنده ريز رنده كنيد و بريزيد رو گوشت چرخ شده و مخلوط کنید نمك و فلفل سياه بزنيد بهمراه روغن بذاريد بپزه و به روغن بشينه، مدام هم بزنید تا كمی سرخ بشه، حالا کمی آبجوش اضافه و ادویه های دلخواه، زعفران، دارچین و جوز هندی اضافه کنید و بزارید آبش کشیده بشه.
كشمش و با كمی كره تفت بديد و اگه دوست داشتين كمی دارچين یا پودر گل سرخ بهش بزنيد.
خلال پسته و زرشک هم رو هم ميتونيد با كره تفت بديد که من استفاده نکردم.
دو كيلو پياز رو هم خلالی خرد كنيد و پياز داغ چيپسی درست كنيد برای تزيين عدس پلو.
در آخر هم روغن ذوب كنيد و بريزيد روی عدس پلو و ١٠ دقيقه صبر كنيد تا حرارتش كم بكشه، بعد بكشيد تو ظرفای نذری و تزئينش كنيد.